sunnuntai 11. tammikuuta 2009

Joululahjakimara #3

Kotikuopiossa jälleen!

Tällä kertaa joululahjanesittelylistalla on yksi ihana mies, joka potee juuri parhaillaan flunssaa. Ehkä tämä virkistää :) Seuraavat käsintehdyt jutut menivät siis miehelle, sai hän kyllä muutakin pientä, mutta mitäpä niistä käsityöblogissa jorisemaan.

Lämmittäjäksi ensinnäkin ihanalla Lina-pipon ohjeella tehty pipanen, aineksina Novitan Helen punaruskeana, isä sai samanlaisen pipon. Hienot ja lämpöisetkin tuli pipoista! Puikot 4mm pyöröt. Ohjetta muokkasin jonniin verran, ihan ei neuletiheys osunut yksiin ja siis pipon korkeutta muuttelin.

Isoin joululahjaprojekti taisi olla tämä suosittu Jared Floodin Cobblestone pullover, samaisesta langasta tehty kuin pipotkin - mies kun on sellaista kutisevaa sorttia. Kuulemma tykkää paidasta, toivottavasti se on tottakin :) Minä päivittelin, että kyllä tuli tehtyä himskatin suuri paita, ja ajattelin, että mies hukkuu siihen, mutta kummasti tuollainen järkäle täytti tekeleen. Tykkään kovasti, kuvat on otettu jo useammankin käyttökerran jälkeen, vähän jo käytön jälkiä siis.

Lisäksi jotain tarpeellista, eli kokkaavalle kullalleni keittiöön parit ommellut patalaput, joista toivottavasti on iloa kokkaillessa niitä ihania rucola-parmesan-pinjansiemen-salaatteja, joista minäkin sain nauttia työharjoitteluni aikana.

Arvonnan voittajalle, Lotalle, tiedoksi, että pyrin tällä viikolla lähettämään palkinnon sinulle - odottele hetki, koitan miettiä, mitä mukavaa laittaisin pakettiin. Tässä vähän pohdin, että noudatanko toivettasi petroolista väristä, vai olenko oikukas ja laitan jotain ihanaa, mutta eriväristä tulemaan :)

4 kommenttia:

Lotta kirjoitti...

Hih, ai oliko melko malttamattoman olonen se mun sposti :). Juu ihan rauhassa ja oma ajattelu on täysin sallittua.

Hieno Cobblestone, harmi kun mun Miäs ei kykene käyttämään paljon muita ku t-paitoja...

kaisa kirjoitti...

Voi miten sä oot ollut ahkera, kokonainen pusero joululahjaksi. Minä en saanut edes yhtä sukkaa tehtyä.

Jussi Kajala kirjoitti...

Kiitos paidasta : )

Voiko sitä puhdistaa sillä teippirullalla mitä ostit minulle? Kokeilin niitä eilen ja ne toimi hyvin.

Huomenna nähdään!

<3 murms

Elisa kirjoitti...

Juspe: ei kai sitä nyt teippirullalla...lähinnä ajattelin ne rullat sun villakangastakkia yms varten. Mutta jos siinä nyt on jotain irtoroskaa niin lähtee ne rullallakin. Nyppyyntymiseen auttaa eri vehkeet :)