torstai 8. tammikuuta 2009

Joululahjakimara #2

Heippa vaan!

Tänään rakkaani täytti vuosia, ja kuten lupasin, hän toimi onnettarena pienimuotoisissa arpajaisissani :)
Voittajaksi selviytyi Lotta - onneksi olkoon vaan, sinulle on siis tulossa pinkit nappikorvikset sekä niille kaveriksi jokin lankapalkintokin ehkä ;) ...kaikki tämä sitten, jahka pääsen koti-Kuopioon ja pakkailemaan lahjaa.

Kiitos kaikille blogin vuosipäivästä onnitelleille ja muutenkin arpajaisiin osallistuneille! Kiitos myös hyvän uuden vuoden toivotuksista ja kehuista! Kaisalle piti vielä sanomani, että mulla tuli heti mieleen parit pääkallonapit, jotka kotoa löytyy, mutta niissä taitaa olla kanta eli eivät ihan ole parhaita tuohon korvistarkoitukseen...täytyy tarkastaa! Mustat perusnapitkin on aika jees...

Lisäksi laitan kuvat niistä lahjoista, jotka suuntasivat jouluna hurmaavalle kummitytölleni ja hänen yhtä hurmaavalle mutta pidempihiuksiselle äidilleen :)

Se pidempihiuksinen sai siis Heppakorun, jonka olin itse kyhäillyt mv-helmistä, hopeoiduista osista, postimerkistä ja ihmeaineesta, joka kuivui kirkkaaksi ja kovaksi riipukseen kuvan päälle.

Pienempi ja vähempihiuksinen sai parikin lahjaa; ensimmäinen oli sininen mohairpaita, jonka ohje löytyi jostain viime vuoden Moda-lehdestä. Lanka on Kitten Mohairia ja puikot taisivat olla 4mm:set. Toivottavasti istuu!

Toinen lyhyempihiuksisen lahja oli hurja Batman-pefletti, jonka ompelin mustasta pellavasta ja jonka kanttasin pinkillä kanttinauhalla. Sen myötä lepakosta tuli myös vähemmän hurja, mutta kai pienille tytöille riittää vähempikin hurjuus? Näitähän olen tehnyt viime vuonna aikuisten versioina muutamia kappaleita.

Kun pääsen kotio, lupaan taas myös alkaa lukemaan blogeja paremmin! Nyt on jäänyt ihan liian vähälle sekin, korjaan sen asian kyllä.

5 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

Moikkeli taasen!

Joo L sanoi et vois kayttaa mielellaan mustaa nappia, mutta jos jotain muuta tulee mieleen niin lisaa ideoita saa kuulema esittaa :) Paljollakos tuollaisen nappi-korvanapin vois tilata tanne Enklantiin?

Ja terveisia kaikille kolmelle karvakuonolle :P

Mari kirjoitti...

Tutkailehan tarkemmin niitä pääkallonappejasi. Vaikka niissä olisikin kanta, tutkaile, voisiko sen sahailla pois ennen korvakoruksi muuttamista. Avustetaan tarvittaessa ;)

Hansu kirjoitti...

Batman pefletti on kyllä ihan huippu!

Elisa kirjoitti...

Kaisa, mie katselen noita nappejani ja mietin mitä vois duunata :) Mulla on huomenna jo tentti, että pitää vähän ensin siihen asennoitua. Lähettämisessä lähinnä maksaa lähetys, ei niinkään ne korvanapit :)

Kiitos terkuista, vähiten karvainen karvakuono (varmuudeksi selvyydeksi vielä se, että tarkoitan juspea) on ihan kipeä :/

Mari, kiitos avustustarjouksesta :) Pitää vilkaista, oisko tarvetta näyttää pääkallonapeille sahaa! Miten siiriäinen voi!?

Hansu: Kiitoksia! Minustakin se on aika magee ;)

Mari kirjoitti...

Siiriäinen voi hienosti. Osaa sanoa jo vaikka mitä! Joko olet kotiKuopion maankamaralla? Tule äkkiä labraan. Nanna on kidnapannut sohvan!

Hienosti jättimäinen pusero kävi Jussille. Sun on vain pakko uskoa että Jussikin on jätti!