maanantai 12. tammikuuta 2009

Joululahjakimara #4

Heipä taasen! Teki mieleni niin kovasti päivittää, että jotain oli pakko laittaa tulemaan. Tällä kertaa parille naispuolisellen ystävälle mennyttä joulun sukkasatoa!


Rakas ystäväni M sai lahjaksi Jaywalker-ohjeella (noin suurinpiirtein) (ohje löytyy Ravelrystä) tehdyt unisukkaset, joissa on käytetty neljää eri lankaa :) Puikot tais olla ihan perus 3 mm ja lankana oli Ilun käsinvärjäämää ohutta bambusukkalankaa, josta tein nämä sukat, Ilun värjäämää suomalaista sukkalankaa, josta tein nämä sukat, merinosukkalankaa, josta tein nämä sukat sekä lisäksi itsevärjättyä Nalle-lankaa, josta osaksi syntyi nämä lapaset. Varsin pehmeät ja lörpät sukat tuli, toivottavasti lämmittävät.


Toinen ystävä jo lapsuudenajoilta sai myös sukat, mutta nämä olivatkin Kerttu-sukat, joita olen aiemminkin yhden parin tehnyt, ja lankana oli oranssi Nalle. Puikot 4mm pyöröt. Tämä malli toimii, ja on tosi nopsa tehdäkin!

3 kommenttia:

Minttu kirjoitti...

Kiitos ystävä rakas nuista oransseista sukista! (vaikka tekstiin taisi mennä sukat väärälle ystävälle.) Ne on hienoimmat sukat mitä on ja värikin on just hyvä. <3

Elisa kirjoitti...

Minttu, ole hyvä vain sukista! En ole vielä blogannut sinun sukistasi, tuossa kuvassa olevat sukat tosiaan meni ihan yhdelle lapsuudenystävälle :) Eli ei mennyt väärälle!

Ehkä piakkoin sinunkin sukat (tosiaan kylläkin samanväriset) pääsee parrasvaloihin ;)

Minttu kirjoitti...

Totta, kun oikein tarkalla silmällä katsoo, vähän ovat erilaiset kuin omani :) Mutta kiitos kuitenkin!