keskiviikko 9. heinäkuuta 2008

Korulauseita

Heippa vaan! Olihan se ryhdyttävä kirjoittamaan, kun sain jo palautetta eräältä taholta bloggailemattomuudestani... ;) Täällä on puuhattu vaikka mitä, eikä vähiten käyty töissä ja puuhattu ensi viikonlopun Juankoski MADventurea! Kiertopalkintokin saatiin kisoihin, ja se on tosi hieno! Sukkia olen tehnyt töissä ja silloin tällöin automatkoilla, joten hitaastihan se on edennyt. Olen koittanut hinnoitella myytäviä korujani ja keksiä, minne laittaisin ne esille kaikki hintojensa kera. Olen tehnyt lisää pusseja koruille, ja korujakin on syntynyt:

Korviksia:

1. Pinkstar korvikset - helmiäistä ja hopeoituja osia, 2. Puolukat - messinkiä ja lasia, 3. Helmiäistä ja hopeoidut osat - yksinkertaista ja kaunista, 4. Merimiinat - 12mm onyxhelmet ja hopeoituja osia, 5. Kultakaivokset - helmiäistä ja mv-helmiä hopeoiduin osin, 6. Merimiinat taivaasta - fasettihiottua lasia hopeoiduin osin.

Kotiavain:


Helmiäistä, lasia, hopeoituja osia ja hopeoitu riipus. Jokainen helmi erilainen, nyt ainakin pysyy helposti avain mukana :)

Pinkstar:

Helmiäistä (olenpa mieltynyt siihen näemmä), hopeoidut osat ja fasettihiottuja vuorikristalleja.

Aurinko:


Tämä koru kyllä näyttäisi paremmalle kaulassa, mutta kuvasin sen ajanpuutteen vuoksi nyt näin. Kuvaan en ole kovin tyytyväinen, mutta koru on kiva kaulassa. Lasia, mv-helmiä, hopeoituja osia vaijerissa.

Puolukka:

Lasia, messinkiset osat.

Mari (eli se Eräs taho ylempänä) voitti taannoin arvonnassa. Lähdin arvontaan karkkipussi-idean kanssa. Eli suu ja mieli makeaksi, toivotaan ainakin niin :)


Isommassa pussissa siis namusia ja pienemmässä helminamusia, eli erinäisiä kivoja helmiä, mm. helmiäistä, onyxia, lasia, vuorikristallia...toivottavasti edes jotkut niistä on mieleen! Ja sinisessä pussukassa piilottelevat nämä korvikset (kuvassa ensimmäisenä, nuo rypäleet) joita Mari taisi joskus silmäillä meillä :) Ainakin toivon, että laitoin oikeat korvikset pakettiin! Palautetta toki saa antaa ;)

Pakkailin arvontapaketin kierrätysmatskuja käyttäen:

Ilun lankojen ympärillä ollut paperi sai uuden käyttökerran. Juuttinaru halusi paperin kaveriksi.

Viikonloppuna oltiin Juankoskella rentoutumassa...vaelleltiin Pisalla

...ja käytiin kesäteatterireissulla! Tänään ihanainen kummityttö oli kylässä Marin kanssa, ja herkuteltiin niin, että vieläkin on maha pullollaan. Hyvä fiilis! Kivaa loppuviikkoa itse kullekin!

3 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Ihan huippu palkinto! Kiitos, kiitos, kiitos! Tosin ne karkeista osa (ehkäpä suurinosa) meni iloisen aviomiehen suuhun. Korvikset taitaa päästä korviin jo tänään. Ovat ihanat! Laitapa mulle mailiin ajo-ohjetta sinne mökkeröiselle, jos vaikka innostuttaisi Siirin kanssa maakuntamatkailusta.

Anonyymi kirjoitti...

Vautsi vau! Mitä koruja! Asutko Kuopiossa? Voisko niitä koruja jos ostaa niin noutaa jostain? Mitä alaa opiskelet? :)

Terveisin
-Reetta-

Elisa kirjoitti...

Reetta, kiitos kovasti kommentistasi! Jos korujani ostaa, voi ne toki noutaa kotoani, mutta voin myös sopia niin, että tavataan jossain - liikun keskusta-yliopisto-akselilla kuopiossa päivittäin paljon. Opiskelen lääketiedettä :)