sunnuntai 13. heinäkuuta 2008

Kevät...

...eli Primavera.


Klikkailemalla taas kuvia suuremmiksi. Oisin saanut kyllä jälkimmäisiäkin kirkkaammiksi toki, mutta koska mökillä illan hämyssä, ikkunan äärellä otetut pehmoiset kuvat tuntuivat lämmittävän sydäntä enemmän kuin kirkastetut kuvat, saivat nämä jäädä sellaisiksi kuin olivat. Nämä sukat ovat ihan täydelliset. Istuvat ihanasti, varsi on pitkä, lanka pehmoinen, mallikuvio kaunis ja värikin miellyttää silmää. Lanka ilun värjäämää suomalaista sukkalankaa värisävyä tea for two, puikot 2,5 mm sukkikset ja ohjepa löytyypi täältä. Suosittelen ohjetta, varsin kiva oli!

Viikonlopun jäljiltä olen aika naatti ja siirryn nyt unille. Seikkailu-urheilukilpailun - vaikkakin leikkimielisen - järkkääminen on kovaa työtä :) Kuvia ehkä siitä myöhemmin...tai selostusta. Sanottakoon nyt ainakin, että lauantaina satoi välillä ihan rivakasti, ja kilpailijat olisivat ihan yhtä hyvin voineet uida vaatteineen Maaninkajärvessä kuin juosta metsissä. Hauskaa tuntui ainakin kaikilla (??) olevan, ja sauna sekä ruoka maittoi tosi hyvin juoksemisen jälkeen. Hieno kiertopalkintokin saatiin oikeille omistajilleen - mieltä lämmitti se, että naisethan ne palkinnon veivät tällä(kin) kertaa! Sen verran tuhtia soppaa tein että täytyy ihan mainostaa tässä ;)

Hehe, ainahan sitä tosiaan valitetaan, että sopassa liian vähän sattumia. Nyt oli niin paljon sattumia, että jos joku löysi tämän tytön tekemästä "keitosta" lientä, niin ilmoittakoon heti. Kyllä kunnon keitossa tulee kapustan seistä pystyssä. Ei ehkä ole meikäläisestä kokiksi:

7l hirvisoppaa:
4-5l vettä
4 lihaliemikuutiota
1kg makaronia
1kg paistettua ja maustettua hirvenjauhelihaa
1kg hernemaissipaprikaa
2pkt koskenlaskija paprikaa

Hyvää oli, mutta tulihan tuota aika paljon...noin niinkuin 9 hengelle :D Tosin kisa oli suunniteltu vähintään 16:lle, ja perujia oli sokerista muodostuneen vartalonsa vuoksi useita, joten soppaa tuli väkisinkin liikaa :)