maanantai 30. kesäkuuta 2008


Puhutaanpa ensin asiaa arvonnasta :) Eli 13 vastaajaa kertoi ihanista kesälomasuunnitelmistaan, ja arvonta suoritetaan juuri nyt Random number generatorin avulla (meidän koirat kun ei osaa laskea...)

(rumpujen pärinää)

...ja voittaja on vastaaja #13! Siis Mari, sie voitit :) Katsotaas, mitä kivaa mie siulle laitan pakettiin. Ja laita toki blogisi vaikka blogispottiin tai blogilistalle, niin kaikki me löydetään siut :)

Miun omiin kesäsuunnitelmiin kuuluu töitä, töitä, töitä ja iltaisin/iltapäivisin rentoilua J:n ja koirien kanssa, agilityä, koruilua, neulomista, pihatöitä, aurinkoa, päiväunia, mansikoita, vohveleita ja hyviä ystäviä.

Sitten viime aikojen tekosiin...mulle iski kova korukuume tässä päivänä muutamana. Alkuun laitoinkin jo kuvan rintarossista, jonka tein itselleni pitämään pinkkiä hihatintani kiinni edestä.

"Pink bambu"

Tämä ihanuus syntyi tänään - helmiäisrengas, pinkkejä bambukorallihelmiä ja pinkkiä vaijeria hopeoiduin osin. Varsin onnistunut ja kaunis tekele, klik vain isommaksi kuvaa - sievä kuin sika pienenä :)

"Sticks and stones"

Tämäkin on mielestäni ihana - itsetehty katajariipus, jonka kaverina balin hopeaa ja maisemajaspiksia hopeoiduin osin. Olen tosi tyytyväinen tähän kaunokaiseen, vaikka itse sanonkin.

"Vuosirenkaat"


Tein toisenkin riipuksen katajasta, ja sen kaveriksi lisäsin punaisia karneoleja, todella kauniita tummanpuhuvia granaatteja ja värjättyä punaista jadea hopeoiduin osin. Tykkään.

Kavereiksi edellisille kaulakoruille kenties, ettei yksin tarvitse olla:


Vasemmalta: Oranssia lasia hopeoidun kuparilangan ja osien kanssa, itsetehdyistä katajariipuksista korvikset maisemajaspishelmin ja viimeisenä helmiäiskiekkojen kavereina bambukorallia.

Käsiteltyinä viikonloppuna tekemäni katajanapit ovat varsin kauniita. Vai mitä sanotte näistä öljytyistä kaunokaisista?


Tänä aamuna muuten hain postista ihanuuksia...jotta saisin lisää villasukkia viluvarpailleni, ja kenties muidenkin viluvarpaille :)


Ilun käsinvärjäämää sukkalankaa kaksi kaunista värisekoitusta! Normaalia ohutta sukkalankaa, Tea for two - lilan ja ruskean sävyjä, ja bambuista lankaa nimeltään Mjölk, jossa sinisen, valkoisen ja ruskean sävyjä. Ihania, kiitos vain värjärille. Eikun puikoille vain, hop hop!

2 kommenttia:

eva kirjoitti...

Että on nätit nuo pinkit korvikset. Ja lankojen värit... slurps!

Mari kirjoitti...

Onkos Elppu nyt vallan lomailemaan ryhtynyt, kun blogipäivityksiä saa odotella? Ei, mutta kaikkea ihanaa sinä oletkin näprännyt! Käypäs katsastamassa Siiriäisen vauhtikuvat miun blogista, niin päivä piristyy. Illalla nähdään!