perjantai 9. toukokuuta 2008

Today is my day

Eli mulla oli vapaapäivä tänään, siksipä siis se oli minun päivä :)

Ehdin tehdä mukavasti juttuja, imuroin, täyttelin meidän taloyhtiön kierrätyslootia, kävin spinningissä ja kaupassa, neuloin, katselin telkkua, pyyhin pölyjä, pesin tiskejä, yritin ommella mummin hametta kasaan ja totesin tarvitsevani uuden vetoketjun, sen sijaan sitten piti tehdä hameeseen koristeeksi tällainen:


Voihan sen toki muuhunkin kuin hameeseen kiinnittää, mutta tein sen tuo suklaanruskea villakangashame mielessäni. Korjailen sitä, kun mummi oli löytänyt sen hyllystään ja tykästynyt siihen, eikä hänellä itsellään ole enää ompelukonetta, se kun oli lainassa ja varastettiin!

Toivottavasti mummi tykkää pitsipyöröstä :)

Tein myös ihanaista ruokaa:

Lehtisalaattipedillä kirsikkatomaatteja, pannulla paahdettuja cashewpähkinöitä, parmesanlastuja, ripaus suolaa ja loraus hyvää punaviinietikkaa. Ja kyytipojaksi perisuomalaisesti maitoa, ja ai että oli hyvää! Suosittelen :)

Sain mie tehtyä pari koruakin, tuollaista ihan peruskamaa, kunhan askartelin kun en jaksanut koko ajan neuloa (meneillään puuduttava paidan takakappale yksinkertaista ja hitaasti edistyvää mallineuletta)


Käytössä lasia, malakiittisiruja, synteettistä turkoosia, mv-helmiä sun muuta :)

Kiva päivä oli siis tänään, huomenna mökille ja aamulla pyörää rassaamaan! Mukavaa viikonloppua kaikille lukijoille!

Ei kommentteja: