torstai 8. toukokuuta 2008

Pandat syö bambua ja niillä voi olla punkkeja.

Löysin tänään mörön Urkin korvasta, hui! Se oli aika valtava jo...

Ja tänään tuli postissa jotain ihanaisen pehmoista Piirongista! Ihanaa päästä kokeilemaan bambun pehmeyttä, ja värikin on vielä kauniimpi kuin luulinkaan! Kiitos Päivikki, jos vielä laitat mulle mailiin yhteystietojasi niin voisin laittaa jonkin ihan pikkupikkuisen yllärin tulemaan piakkoin!


Mulla on ohjekin näille jo tiedossa eli bambun kohtalo on sinetöity (ainakin jos lanka riittää, katsotaan ;)), ensin pitää vaan saada valmiiksi tällainen näperrys

...lisää tästä myöhemmin. Novitaa ohjeen ja langan muodossa siis kesäksi itselle tiedossa. Coachella valmistui ja siitä tuli varsin hyvä kun kiristin hammasta ja purin melkein alkutekijöihinsä, tissilisäykset sai kadota taivaan tuuliin, yök ne oli inhottavat! Kuva sitten, kun joku sellaisen minusta ja coachellasta yhdessä ottaa! Oli hauskaa taas pitkästä aikaa hihkua tyytyväisyydestä kun epäonnen coachella valmistui :)

Ja oon mie korujakin näperrellyt,
"Kolibri", ilmeisistä syistä...lasia, mv-helmiä, lamppuhelmiä.


Ja erinäisiä vaijerikaulakoruja käyttäen lasia, makeanveden helmiä ja hopeoituja osia sekä Jujun lähettämästä kummallisesta korusta uusiokäytettyjä isoja riipuksia...mitä lie ovatkaan. Tulipahan nekin käytettyä.


3 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

Hyi kamala miten iso ja iljettävän näköinen punkki! Nuo on kyllä inhottavimpia otuksia mitä maa päällään kantaa.

Elisa kirjoitti...

Joo ja niitä riittää! Inhotuksia saa nyppiä pois harva se päivä :/

Päivikki kirjoitti...

Hei! Kiva kuun tykkäsit langoista!En jostain syystä saa nyt sähköpostiani auki, mutta osoitteeni oli pakettikuoressa. Laitan sen joka tapauksessa sitten kun sähköposti taas toimii.

T: Päivikki