sunnuntai 11. toukokuuta 2008

Tyttö joka kantilta

Tärkein ensin: Iloista äitienpäivää kaikille äideille ja äidinmielisille :) Ja omalle äidille tietysti kaikkein suurimmat onnittelut! Miekin sain J:ltä onnittelut, kun sen mielestä mie olen äiti noille karvakuonoille...ainakin tällainen adoptioäiti ;)

Vihdoin viikonloppuna sain itselleni huijattua äidin kuvaajaksi ja coachella pääsi digikameran sisälmyksiin.


Coachella, Knitty summer 07
Novitan ruskea Malibu 300 g
Puikot 4mm reunoissa ja resorissa ja 5 mm muutoin.

Aloin siis neulomaan tätä JaanaMaan ihastuttavan Coachellan vuoksi, ja koska kaipasin viileää kesäneuletta. Oikeestaan tiesin jo aloittaessani, että tää ei välttis mulle sovi mallina ja että se ei ihan ykkösvalinta ois ainakaan kaupassa. Mut kun mie halusin sen tehdä silti, niin olihan se pakko. Mut joo, sit tuli purkamista kun ne C- ja D-kupin bust shapingit olikin ihan kamalia...ja onhan tuo vieläkin tosi lörppä, oisittepa nähneet sen ennen niiden shapingien poistamista! Mie yliarvioin kokoni ihan selkeesti, eihän Jaanan tai sen ohjeenkaan versiot ole tuosta mahan päältä noin lörpät...mut välttää se noinkin bikinien yläosan kanssa. Selkäosasta tykkään ihan hirmusti, mutta joo-o, miksi ihmeessä ohjeen mukaan ei tuu oikeenlaista? pienensin tuota alaosaa hiukan ohjeesta, ettei se tulis ihan niin lörppä...yläosastakin pitäis olla reilusti pois. Ärp. Taisin tehdä M-koon mukaan. Ehkä joskus viitsin tehdä toisen pienemmän, mutta ei nyt, ei. Saa sitä haukkua, mie aion sinnikkäästi kuitenkin tuota pitää ja nauttia tulevasta kesästä lörppäcoachella ylläni. Vai purkaisko vielä? Ihan alkutekijöihinsä...ehkä se ois kuitenkin liikaa, välttää se noinkin. Vai? Voi ahdistus.
_____________________________________________________________________________________

Keventämään mielialaa jotain mukavaa käsityötä...eli isän autokokoelmaa taasen, tällä kertaa tuommottii lava-auto, joka on kuulemma tehty täysin puuliitoksin eli ilman nauloja tai vastaavaa. Hieno! Vois kuvitella vanhan tehdasmiljöön ympärille, ja avot.

Urkkia pelotti moinen autonkuvatus :)

4 kommenttia:

Anni kirjoitti...

Ihana pieni Urkki :)

Ihan kiva toi Coachella on noinkin. Pakko kai kohta neuloa se omakin loppuun...

Elisa kirjoitti...

Heh, no onhan se ihan kiva...

ja Urkki on kyllä sydäntenmurskaaja.

Päivikki kirjoitti...

Tuhannet kiitokset ihanista silmukkamerkeistä ja korviksista!!! Ja kyllä, käytän korviksia, mutta ennen kuin laitan ne korviini, haluaisin tietää, mistä metallista ne on tehty. Olen allerginen ja voin käyttää vain allergiasuojattuja korviksia tai hopeaa tai kultaa. Mutta jos en voi käyttää näitä, miulla on monta kummityttöä, joille voin ne antaa.

Päivikki kirjoitti...

Hyvä, nikkelivapaat ja hopeoidut riittävät - voin käyttää niitä!