keskiviikko 2. huhtikuuta 2008

Ärsytyksen seuraus

Tänään olen ollut todella väsynyt ja vihainenkin. Sen vuoksi piti pistää pylly tuoliin ja ryhtyä yritykseen karkoittaa ajatuksia omasta navasta johonkin ihan muuhun. Tätä edesauttoi tänään Luxonialta tullut helmiä sisältävä kirje, joka sai minut heti helmeilytuulelle.

Paketissa oli kauniita, ihanaisia hopeisia verkkohelmiä, tummanvihreitä malakiittisiruja ja synteettisiä turkoosihelmiä. Kauniita! Ja vielä reilun kokoinen pussukka kaikenlaista muuta helmeä tuli näytteeksi - hyvä kokemus oli tämä Luxonialta tilaaminen, suosittelen :) Ja olivat antaneet alennustakin ja piirtäneet hymynaamoja laskuun (joka ei ollut suuri)!

Joka tapauksessa, tänään syntyi siis silmukkamerkkejä - ja ylärivin kuvissa myös ihan vaan saapuneista helmistä kuvia. Nää silmukkamerkit on hyviä - tykkään kun merkki on riittävän painava, että se ei tunnu ihan lerpakkeelta - ja onhan nämä kauniitakin!


Today I was tired and annoyed...and the result was some stitch markers out of some old beads and also out of the new beautiful ones that arrived from Luxonia.

Niin, ja sain mie aikaiseksi puolisen metriä huivia luennolla...nopsa 2€ alennusmohairista tehty kaunis keväthuivi tiedossa!

Ei kommentteja: