torstai 3. huhtikuuta 2008

An original by Elisa

Ihanuuksia oli tullut minulle kirjekuoressa ihan huomaamattani! Ja tällaisia ne olivat:

Idean sain Hepsiltä joskus helmikuussa, ja olin jo ehtinyt unohtaa moiset merkit miltei kokonaan :) Mutta nyt niitä tuli ja ne koristavat pian kaikkia suurempia töitä! Ilostuin tosi kovasti noinkin pienestä jutusta! Kiitos Hepsi ideasta :)

Tänään oli kauniin aurinkoinen päivä ja sai poljeskella pyörällä uusi buttony päällä ja hauska pipo-huivi-lapassetti lämmittämässä muuten:


Tuota huivia en ookaan tainnut koskaan blogata. Se taitaapi olla Huopasesta virkattu, pesukonehuovutettu ja auki revitty :) Ois ehkä ollut viisaampaa huovutella se pikkuhiljaa käsin. Mutta kärsimätön kun olen...Featuring Tam B, kirjoneulelapaset ja Buttony...oi että kevät on ihana!
_____________________________________________________________________________________

Today I sew lovely markers on the cardigans I´ve made - got them a while ago and I absolutely love them :) They make me very happy and look great, I think! Hepsi was the one that made me want to have these puppies :)

Today was also a real pretty day outside - perfect for cycling around in a woolly cardi and a warm set of a hat, scarf and mitts. Everything originals by Elisa, of course ;)

Ei kommentteja: