lauantai 29. maaliskuuta 2008

Kevätväsy

Varoitan, voi tulla vähän sekava päivitys, kun olen niin väsynä kaikista tehdyistä ja tekemättömistä töistä...

Nyt tämä lupaamani lisäpäivitys tuosta mukamas-buttonysta.
More abt the so-called-buttony of mine.

Malli / Pattern:
Buttony...suunnilleen...oma raglansähellys oikeastaan.
/ Buttony...kinda...or my own raglan-mess.

Lanka / Yarn:
Polar Ullgarn väri 185, 10 kerää eli 500g (eli hintaa neuleelle alle 10 €)
/ Polar Ullgarn colour 185, 10 balls ~ 500g (price of this cardi less than 10 € :))


Puikot / Needles:
Vitosen puikoilla? Miten voi muistista tuollainen hävitä näin äkkiä?
/ Perhaps 5mm rounds? How can I possibly forget already?

Nyt pidettyäni paitaa muutaman päivän voin sanoa, että hihat on liian kapoiset tämän muskelimannen käsivarsiin, vaikka en tehnyt kavennuksia hihoissa kuin yhdet ylhäällä, toki paita sopii, mutta sinne alle ei sovi edes ohut pitkähihainen puuvillapaita ilman että vähän ahistaa. Niin ja lämmin on :) Kyhäsin tollai kukan rintapieleen, mutta se kyl sopii paremmin mun talvitakin rinnukseen eikä tähän villikseen, joten se on irroitettu. Sukanneulontaa harrastelen tuossa 2. kuvassa.
The sleeves are small for my buffed-up arms (haha) even though I only did one decrease round at the top of the sleeve and no more. The cardi is real warm - enough also with just a t-shirt underneath even when there´s minus degrees outside. The flower from pic 2 is already gone - didn´t really fit in the picture. Some sock-knitting going on in pic 2, too :)

_____________________________________________________________________________________

Colinetten Point 5 hyppäsi puikoille, vaikkei keneltäkään tullutkaan mitään ehdotuksia. Katsotaan, mitä saan aikaiseksi ja mihin lanka riittää. Jos ei riitä, niin ainahan voi hankkia lisää ;)

Aika metkaa tuo pinta, ja hauskahan tuota on neuloa, kun tulee nopeeta valmista. Tai no nopeeta ja nopeeta, kun on jonkinasteinen plääh meneillään - ois niin paljon tekemistä syventävien, väikkärin, toisen työpaikan ja koulunkin kanssa...puhumattakaan tenteistä. Tämähän ois paljon hauskempaa tekemistä tietty, mutta ois kai sitä työskenneltäväkin.

Colinette point 5 jumped on the needles - it´s exciting to see, what it will become. It´s a pretty fast knit with 7mm needles, but I´m so tired I can barely even knit. Maybe I´ll call it a night soon and get sleepin´.
_____________________________________________________________________________________

Doggy business and some job things in Finnish only due to me being a bit on the tired side :)

Tällaistakin meillä on harrastettu viime päivinä - Urkki oli eilen eläinlääkärissä, ja kuvassa ressu on ihan kanttuvei nukutuksen vuoksi.

Poistettiin kannuskynsi, kaksi kulmahammasta ja otettiin verikokeita, joista ei onneksi löytynyt mitään hälyttävää, vaikka oltiin jo vähän pelätty. Nyt poika on taas oma pirteä itsensä ja pomppii yläpystyä kuin ei ois koskaan mitään tehtykään, hienoa!

Tein muuten tänään ammatinvalintatestin netissä, ja sepä kehveli ehdotteli minulle seuraavia ammatteja: Somistaja, Modisti, Näyttämöteknikko, Maalari, Koristeveistäjä, Kultaseppä...että näin. Vaikuttaako siltä, että olen oikealla alalla?? No ei. Onks semmottii ammattia kuin Hidas Neuloja? Siinä ois mulle tulevaisuutta ;)

Kävijämittari raksuttelee hitaasti mutta varmasti kohti korkeampia lukemia...voisinkin luvata nyt jo pitää kaukana tulevaisuudessa arvonnan ainakin kymppitonnin kohdalla, kun itsekin osallistun arvontoihin niin kovasti :) Tosin yleensä myös koitan ehtiä kommentoidakin jos vain jotain mieleistäni näen jossain muussa blogissa - toivoisin, että kaikki muutkin tekisivät niin, minusta on nimittäin hauska lukea paitsi itse saatuja, myös muille annettuja kommentteja!

5 kommenttia:

Hansu kirjoitti...

Buttony näyttää päälläsi tosi hyvältä! Eihän sama malli voi kaikille sopia, aina täytyy tehdä muutoksia.

Elisa kirjoitti...

Kiitos! Hyvä kuulla, että kuitenkin istuu siun mielestä tuo paita...mie kun en ole kovin hyvä muokkaamaan ohjeita, yleensä menee metsään jos poikkean polulta :)

evig alias iina kirjoitti...

heipä! Olen meripihka.blogista. iloistuin kun joku lukee mun sivuja. olen jo luovuttanu ettei kukaan lue ja oli kaikenlaista kiirettä, kuten muutto takaisin vanhalle asuinkuntaani. mutta tämäpä sivusto on nautittavaa katseltavaa. :) on paljon sellaista jollaista haluaisin neuloa! samaa makua. :D

Jaana kirjoitti...

Kivannäköinen buttony! Ja aivan taivaallinen Forecast aikaisemmassa postauksessa, upea! Odottelen innolla mitä alaskoista syntyy...

Elisa kirjoitti...

Jaana, kiitos tuhannesti kommentistasi :) Tuli tosi hyvä mieli, mie kun fanitan sinua ihan kympillä ja aina ensimmäisenä pyrin katselemaan sinun sivut parin muun suosikin mukana!