keskiviikko 9. huhtikuuta 2008

Karusellissa

Edit: vaihdoin nappien kuvan kirkkaampaan ja kauniimpaan :)

Usein ihmiset sanoo blogeissaan olevista kuvista, että tää neule näyttää luonnossa paremmalta, ja että anteeksi huonoista kuvista jne jne. Mutta hei, nyt mie ymmärrän niitä, jotka niin sanoo, sillä sain valmiiksi tänään tuon neuleen, joka oikeasti todellakin näyttää luonnossa kivalle ja rennolle ja mutkattomalle kevään tai kesän hartioiden ja selän lämmittimelle, mutta kuvissa ihan jollekin muulle.

Eli tiedossa pari kuvaa, jotka eivät ollenkaan anna oikeutta langan kauneudelle ja neulemallin hauskalle rentoudelle. Ehkä syynä on myös myöhäinen kuvien ottoajankohta, vois yrittää ottaa uudet joskus valoisammassa ja ulkonakin...oon vaan vähän laiska lähtemään tuonne kekkuloimaan kevätvillis päälläni ;)

"Karuselli" / "Carousel"
Malli / Pattern: Oma / My own
Lanka / Yarn: Colinette point 5 turquoise ja Asa Gjestalin Cortina exclusive (ribit) tummanviolettina
Puikot / Needles: 10mm ja 6 mm pyöröt muistaakseni / 10 and 6 mm rounds, if I remember correctly
Napit / Buttons: Nappi ja Nauha, Kuopio


Oikein pidettävä neule kevääseen, kesäiltoihin ja syksyynkin, alle voi tietysti laittaa pitkähihaisenkin trikoopaidan, mutta tykkään enemmän kun alla on lyhythihainen paita tai toppi. Lämmittää hartioita ja selkää suloisesti ja silti kädet jää vapaaksi eikä neule paina liikaa. Meinasi tosin tulla vähän epätoivo kun ensin kiinnitin napit eri tavalla ja paita sai mut vaan näyttämään itäsaksalaiselle kuulantyöntäjälle (Entschuldigung vaan). Napit on tosi kauniit tapaukset:

Kyllä nyt silti jäi hävettämään nuo kuvat...ei auta kuin yrittää jossain vaiheessa parempia :)

Ei kommentteja: