perjantai 11. huhtikuuta 2008

Huojennus - Relief

Näiden nimeksi tulee "Huojennus" - OTR:n tentti ei ollutkaan niin kamala kuin luulin, ja nämä kaunokaiset syntyivät sen tunteen jälkimainingeissa :) Nää on siis lasihelmiä ja vihreitä lasilehtihelmiä hopeoidussa ketjussa ja korvispohjissa tietty. Viimeisimmän SK:n ideaa mukaillen tehdyt, vähemmillä helmillä tosin ja vähän eri tavoin. Tossa kaulakorussa "marjat" on krouvimman näköisissä lenkeissä kiinni, osin siksi että korupiikit alkoivat loppua kesken, osin siksi, että vaihtelu virkistää :)These are called "Relief" - the OTR exam wasn´t as bad as I thought originally, and these beauties were made feeling...well, relieved ;)
____________________________________________________________________
Eilen syntyi ihan toisenlainen setti, joka oli minulla tänään tentissä tukena ja turvana yhdessä medic-rannekorun kanssa. Kuvasin sen vasta tänään, kun valoa riitti päiväsellä.

Se on "Lupaus" - keväästä nimittäin. Malakiittisiruja ja lasihelmiä, iso koristehakaneula ja korvispohjat - ja tsädääm - ihanat tuli! Ja auttoi tentissä :)

This is "Promise" - of the spring! It reminds me of spring, you know. A biiiig decorative safety pin and some earrings - love them!
_____________________________________________________________________________________

Tänään muuten valmistuu huivi, vois vaiks pingotella sitä niin et ois valmista mitä näyttää huomenna tai ylihuomenna. Sit pitääkin jo alkaa ajatella seuraavaa tenttiä...ihanaa viikonlopunalkua kaikille, mie tosin suuntaan töihin huomennakin, mut ainakin armas tuleepi käymään :)

Have a great weekend!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Söötit korut. :)

utuinen kirjoitti...

Kauniita koruja! Odotan huivia! Näkemiin!

Elisa kirjoitti...

Kiitos :) Huivi on jo pingotettuna ja valmiina kuvauksia varten - odottelen auringon näyttäytymistä!