keskiviikko 9. huhtikuuta 2008

Hooked - koukussa.

Joku vähän höyrähti. Ja kun ei kallovammoista lukeminen sujunut, otin lyhyen tauon ja pikavauhtia kasasin muutamia kivoja juttuja. Nyt on taas mieli parempi ja lukeminenkin voisi ehkä onnistua.


Eli tekaisin tuollaisen rannekorun ja korvikset. Rannekorussa hopeoitu papukaijalukko, laavakiviä ja valkoisia pikkukotiloita sekä vaaleanpunainen, kaunis foliolasihelmi vaaleanpunaisessa koruvaijerissa. Korviksissa foliolasihelmen lisäksi pienet siemenhelmet sydämen kavereina. Hei ja kuvassa alla se mun kevätmohairhuivi, joka etenee aina kun olen luennoilla :)

Tuon rannekorun väritys ei kuitenkaan ihan täysin miellytä omaa silmää, niin että jos joku on siitä kiinnostunut niin huikatkoon, voisin siitä 10 € pyytää niin ei hintakaan huimaisi päätä. Korvikset on kivat ja aattelin ne itse pitää :)

Korvikset jäisi kovin yksinäisiksi, jos ei niillä olisi kaveria, joten pitihän sellainenkin tehdä:

Edelleen laavakiviä ja foliolasihelmi, lisäksi hopeoituja välihelmiä ja peacock-makeanvedenhelmiä...ja hopeoitu lukko. Tää miellyttää jo omaakin silmää, eli käyttöön tulee!


Ja sit vielä yhdet ihanat leppiskorvikset duunasin - eiks ookin aika suloisen retro värityskin näillä pikkukavereilla :)
Paitsi et oon höyrähtänyt helmiin, oon vähän tuunaillut mummolta aikaa sitten saamaani vaaleanpunaista villatakkia...tai osittain ainakin tää taitaa kyllä olla muovitakki, vähän kyseenalaista on tää lanka...

Takista puuttui yksi nappi, ne oli sellaisia iiiisoja valkoisia (luu?)nappeja, ja vaihdoin sit tilalle tommottii aika koristeelliset muovinapit, kun löysin ne halvalla. Tuunaus teki villatakista ihan uuden näköisen!

Iloista viikonjatkoa kaikille!
_____________________________________________________________________________________
Also today some pearl business :) Two bracelets and two pairs of earrings made and yesterday I pimped my old pink cardi with some new buttons - great! The first bracelet with the shells in it is for sale - let´s say for 10 €, at least I would get the price of the parts back.

Have a great week, everyone!

1 kommentti:

Lellu kirjoitti...

Leppikset on todella suloiset. Tiedätkö seuraavista tapaamisista Kuopiossa?