sunnuntai 3. helmikuuta 2008

Edistystä ja vanhaa kamaa - Progress and some old stuff

Hiljaisuudesta huolimatta, paljon on tehty tänä viikonloppuna...ja ehkä juuri siksi se hiljaisuus. Oltiin kandijuhlia varten tanssikurssilla J:n kanssa la, ja sitten porukoilla syömässä herkkuruokaa...ja tänään mummi kävi meillä lounaalla, mukava oli jutustaa ja natustella J:n tekemää loistomakaronilaatikkoa ja miun suklaacroissantteja :)

We´ve been doing a whole lot of things this weekend with J, and that´s probably the reason for some blog silence :) We took part in a dance class, had lunch at my parents´ apartment on sat, and invited granny over to our place for lunch today! Good food and even better company!Lauantaina kotikotona näkyi kaikenlaista vanhaa minun tekemää, hauskaa kun
ne on siellä esillä...joskus ehkä lisääkin, mutta tässä jotain. Ne tekemäni taulut
on minusta aika kamalia, mutta yhtä kaikki arvokkaasti seinällä. Ne on joskus yläasteella tehty, hassua..esillä tuossa rapsipeltoa vahaliiduilla. Ja nallen nimi on Vara-Sakari, se on myös jo melko monta vuotta vanha ja kovasti hellitty kaikkien pitsityynyjen keskellä :)


My parents have all kinds of stuff made by me in the apartment. Later I might show some other fun things, but for now I´ll settle with a teddy and a drawing. Both were made ages ago, and actually I found the drawings quite embarrassing, but all the same mum and dad want them on their walls <3

____________________________________________________________________
Otettiin vihdoin kuvia loppuvuodesta valmistuneesta pikkujoulumekosta:
We finally managed to take pics of the dress that I finished before christmas for a party:

Suuri käsityölehti 10/07, yksi pikkumustista...se paras ;)
Kangas Eurokankaasta, tummanharmaata kreppiä kai tuo on, ja satiininauhat Pistoz....pikkuisia kuvia pikkujoulua varten tehdystä siis - teeny pics, eh?

_____________________________________________________________________________________

Ja edistystä DROPS-liivimekon kanssa, pian pääsen ribbiosaan, jipii! (Ja 5 mm pyöröt vapautuu forecastia varten!!!) Ja pojat poseeraamassa, kun ovat niin suloisia.

And progress made on the DROPS-dress; soon I´ll gett to the ribbing, yay! (And the 5mm round needles will be free for forecast!!!) See my boys posing, they´re just so adorable.Taas pari kuvaa lisää flickrissä. Some more photos on flickr.

Ei kommentteja: