keskiviikko 13. helmikuuta 2008

Ahdistus - Anxiety

Alkoi tosiaan ahdistamaan, kun pitäisi tenttiin lukea eikä todellakaan päivitellä mitään neuleblogia. Annoin itselleni periksi sen verran, että jos nyt saan päivittää, niin en saa tänään neuloa niin paljoa. Eli tänään ei tehdä ainakaan forecastia...ja ei ommella pitsinauhaa kohteeseensa. Mutta voin jotain paljastaa tässä ja nyt:

So some anxiety here due to an exam closing in (it´s on friday) and trying to read instead of knitting... I let myself update the blog on the condition that I won´t knit so much today. So no forecast today, and no sewing lace onto its rightful pair. But at least I can show something ready:

Nämä ovat pian löytämässä yhteisen tien:
These are about to embark on a journey together:


Eilen valmiiksi ruskeasta suomenlampaan messulangasta (ihanan pehmeän tuntuista!) neulotut ja tänään päätellyt lapaset, mallia perus ja muokkailtu juuri omaan käteen sopiviksi ihan hatusta, 40 silmukkaa ympärys.
The mittens I finished today out of the brown yarn I bought at the fair
.

Ihanaiset jojo-messupitsi-euron nappikasalöytö-kukkaset, jotka äsken askartelin kun tulin kotiin.
And the lovely yo-yo-lace-bought at the fair-1€ pile of buttons-flowers, which I finished when I came home.

Muutakin on tullut tehtyä - juhlamekkoa on ommeltu, lopusta suomenlampaasta on neulottu kaveria lapasille (just riitti ja nyt pingottuu), omista koolatuista langoista on tehty kokeilua ja suunnitelmia tehty enemmän kuin koskaan ennen :) Ihana nukahtaa aina illalla ajatellen käsityöajatuksia!
I´ve done other stuff, too (although I shouldn´t): some sewing on the dress, knitting a friend for the mittens above from the rest of the yarn, experimenting with the yarn I dyed with kool-aid and planning more than ever. It´s the best thing to fall asleep with all the crafty thoughts on my mind each evening!


____________________________________________________________________
Vielä loppuun myrskykuva: ihan hetki sitten oli hurja myrsky, ja ikkunasta näkyi normaalista poikkeava maisema. Nyt ilma on taas kuin morsian.

A stormy picture to finish off this update: just a moment ago it was real stormy outside, and the view was somewhat different from normal. Now it´s all calm and clear again.

Ei kommentteja: