lauantai 26. tammikuuta 2008

Tänään on ollut aikas väsyttävä mutta mukava päivä :) Trimmasin tuota mustaa blogikoiraa ihan hurjana, mutta en vielä ottanut siitä FO-kuvia, sillä se on väsynyt ja loukkaantunut ja silmäänkin meni saippuaa, niin että repukka nukkuu nyt armaan tyynyllä (sori, J)...kuitenkin ennen-kuvia:

Today I´ve had a tiring but also a gratifying day :) I trimmed my black blogdog wildly, but I didn´t take any FO-pics of him yet, since his tired, mortified and he´s got some soap in his eye and is sleeping on my fiance´s pillow...well, some before-pics now:

Voin taata, että tämä möykky oli se koira, jota tänään trimmailin. Tosin myönnän, että ei tuota erota mustasta mopista tai jostain karvakasasta nurkassa...

I can assure you, that this lump is the dog I trimmed today. I have to admit, though, that you can´t really tell him from a black mop or a pile of black hair in the corner......kunnes se purkautuu kerältä.

...until he unwinds from his ball.

(Nyt olisi muuten ilmainen muovikassillinen mustaa villakoirankarvaa tarjolla, voiko sillä tehdä jotain? Osa karvasta on kyllä aika lyhyttä...)


Tylsä nalle muuttui kauniiksi lemon-lime & ice blue raspberry - koolauksen jälkeen! Tällekin on jo suunnitelmia, jahka löydän varastoistani sille yksivärisen kaverin (tai kaupasta, kunhan palkka tulee).

The boring nalle-yarn is not the ugly duckling anymore! I kooled "him" with lemon-lime and ice blue raspberry lemonade, and I love the result. Have some plans for this one, too, but I have to find him a friend in only one colour from my stash (or a shop when I get my salary).

(Next part only in Finnish, since it´s a list of what I´d like to buy/get as a present/dream of)

Lisäkukkien siivittämänä (tänään aurinko paistoi kauniimmin kuin eilen) siis vain suomeksi pieni toivomuslista, että voin haaveilla...haluaisin näitä kovasti:

* No sitä jitterbug-lankaa! Sitä löytyisi sieltä priimasta, niinkuin sanoin aiemmin, mutta edullisemmin lankakauppa.comista...tosin siellä ei ole kaikkia niitä parahia värejä. 100, 16 ja 88 on ihanaisia...

* Garnkorgenista löysin edullisimmalla hinnalla (ja kyllä, kuljetus mukaanluettuna) opalin yksiväristä lankaa, johon olisi jo kohde tiedossa...4 kerää sitä 1998-väriä, oih ja voih.

* Edelleenkin niitä ohuita pirkkalankoja - kolmea yhteensopivaa väriä. Näitä sais taito-shopista, *vinks vinks*

* Ja sit lisää mamboa - 800g vaaleanpunaisena (505) tai ruskeana (647)...sitä saisikin helposti ihan kotianttilasta ainakin tilaamalla *vinks vonks*

(kukaan ei huomaa et mun synttärit lähestyy, eihän ;) mut hei, antakaa anteeksi, olen aikas p-a tällä hetkellä - ja eiks oo kiva kun auttelen lahjojen hankkimisessa niin ei tartte pähkiä! Ja noille langoille on jo kohteet ja ohjeet mun päässä, ei tarttis kuin itse langat enää.)


Jos joku osaa niin autelkaa tosiaan tuon flick-ongelman kanssa, mistä puhuin edellispostauksessa! Niin ja miten mie saan tuohon blogini otsikon taakse sopivankokoisen kuvan? Ne on kaikki liian lyhyitä tai ohuita tai paksuja tai...

Eli blondi tarvitsee nyt apua tietokoneen kanssa!
Iloa kaikkien lauantaihin näiden kukkasten kautta :) (mie ainakin ilahduin äsken kun kuulin että on lauantai sunnuntain sijaan!)

2 kommenttia:

tikru kirjoitti...

Helpoimmalla selviää kun muoksit jostakin kuvasta sopivan kokoisen ihan käsittelemällä. Pikselit kohdalleen jne. Sit lähetät kuvan vaikkapa flickriin ja liität kuvan osoitteen koodiin. Ehkä sen saa sieltä vakiooidulta laatikkopuoleltaki lisättyä. Sitä en oo testannu itte koskaa.

Elisa kirjoitti...

Kiitos! Testaan heti huomenna (kun ei nukuta näin paljoa)