perjantai 25. tammikuuta 2008

Humautus-Anesthesia

Selvisin elossa leikkauksesta tänään, vaikka humautus elikkä pikanukutus kyllä aiheutti astetta huonomman olon, oksennutti ja huimasi pitkään eikä vieläkään ole ihan normaali olo! Ihanaista, nyt se on ohi eikä tarvitse jännittää enää *trallalaa*

Ja koska olin niin reippaana tyttönä siellä
kirralla, niin äitiseni oli ihana ja toi miulle kaikenlaisia herkkuja (Aino karpalo-kinuski on kyllä vaan jotain niin herkkua) ja vielä ulkoilutti koiria ja vietti illan täällä miun matalassa majassa. Niin ja toi minulle kukkia!
I survived the minor surgery I had today, although the anesthetics caused some nausea and I also felt a bit/a lot wobbly for a long time. Now it´s ok already, but I´m still not quite myself. Mum was great as usual and brought me good food and the beautiful tulips :)

_____________________________________________________________________________________
Tänään tein aamulla ennen sairaalallelähtöä vähän ruokaa...ja pari kummallista punaista hedelmääkin lojui pöydällä. Hedelmät lähti muuten äsken käyttöön, myöhemmin lisätietoa siitä.

Btw, kuka osaa neuvoa tällaista tietokone-idioottia siinä, miten flickristä saa useampia kuvia samaan blogitukseen latailtua kerralla? Laitan nimittäin flickriin enemmän kuvia langoista ja tuotoksista...viekö muuten flickristä tuodut enemmän tilaa bloggerin kuvasaldosta vai syökö enemmän nämä tähän vaan liitetyt? Kertokaapa...ja entä kun kuvasaldo on täynnä? Eli se 1024 MB? Sittenkö pitää mennä poistamaan vanhoista bloggauksista kuvia?
I made some blue and green spaghetti today before I went to the hospital. And found some strange red fruit lying around on the table...oh, and one of the fruit wanted to become this beautiful thing I´ll reveal later, and so it jumped onto the needles!

_____________________________________________________________________________________
Tänään myös vihervaara- ja villakangastakkikuvia, vaikka uumoilin toista aiemmin :) Lisää flickrissä!

Vihervaara - Green cable

Ohje/Pattern: MadeByMyself, vaan ei enää, onneksi ehdin! Not available there anymore, though.

Lanka/Yarn: Novita mambo ~900g
Koko/Size: S
Puikot/Needles: 7mm pyöröt, 7 mm round needles
Napit/Buttons: Kivat puunapit, Pistoz/Wooden, from Pistoz in Kuopio

Mitä tykkään/How do I like it: Tykkäilen tosi paljon, vaikka huppu on himpun verran liian iso etu-takasuunnassa. Kun teen seuraavan version tuosta, niin pienentelen huppua itselle sopivaksi. Alun perin piti käyttää 6 mm puikkoja, mutta vahingossa hankin seiskat ja koko huppari on himppasen liian iso, mutta silti ah-niin-ihana! Käyttöön! / Like it a lot, although the hood was a bit too long front to back...for the next version I´ll have to make the hood a bit smaller. Actually I was supposed to do the hoodie with 6mm needles, but buying 7mm was an accident and so I knit it with them. Will use this one!

Vihreä villakangastakki - Green coat
Ohje/Pattern: Suuri Käsityölehti 1/2007, malli #1, villakangastakki.
Kangas/Fabric: Eurokankaan alesta pehmeää ja ihanaa paksua villakangasta, vuori tummanruskeaa satiinia. From Eurokangas, on sale - very soft and thick woolly fabric, lining is dark brown satin.

Napit/Buttons: Metallinapit, joissa kaunis kuviointi (ehkä kuvaa myöhemmin) Pistokzesta :)...Metal, with nice pattern, from Pistoz.

Mitä tykkäilen/Is this one ok?: Ihan hyvä takki, vähän saumat vetää ja ei ihan ohjeen mukaan tehty, kun en ole kovin hyvä ompelemaan. Tykkään kuitenkin ja oon käyttänytkin, siksi ei takki näytä ehkä enää niin skarpilta kuin aiemmin. / Allright, but the seams are not the best and the pattern was not followed well since I´m not such a great seamstress ;) I still like it and have worn it many times already.

Huomaa Cambridgestä ostettuun hattuun tuunaillut paljetit ilmettä antamaan (lempihattu) ja kaulassa se aiemmin esitelty rakas Omppu. (Notice also the hat into which I bought and then pimped, and also the Apple-scarf which I made years ago.)

Käslaukku - Clutch

Tämä siis kaveriksi äsköiselle takille - ohje omasta päästä, kangas ja vuori samaa kuin takissa. Kiinnitys mustilla neppareilla ja koristekukka mustaa tylliä, valkoisia helmiä tiimarista (opiskelijabudjetti ;)) ja lehdet kauniista kukkakankaasta, joka löytyi kätköistä.

This was made to accompany the green coat - pattern is my own, the fabric and lining are same as in the coat, the flower I made from scraps I had in my stash - white beads, a cottony flower fabric and some black....tylli...what is it in English?

3 kommenttia:

DistantKnitter kirjoitti...

Kysyit blogissani neuletapaamisista. Neuletapaamiset ovat neulojien tapaamisia, miten sen nyt paremmin selittäisi! Olet tervetullut joukkoon, tule ihmeessä!
Neulotaan, jutellaan neuleaiheisia ja kaikista muistakin aiheista, katsellaan lankoja, lehtiä, välillä tehdään kimppatilauksiakin. Kaikenlaisia aiheita ja kaikkea kokeilemista voi ehdottaa! Neuletapaamisissa voit neuvoa toisia ja kysyä neuvoa neuleasioissa. Neulomistakin olennaisempaa taitaa kuitenkin olla kahvittelu /teen tms. nauttiminen, Kuopion kahviloissa kun ollaan tavattu. Jos siis puikot unohtuvat kotiin, se ei haittaa mitään!
Oliko vakuuttava palopuhe? :) Hauskaa löytää uusi paikallinen blogi, upeita ja monipuolisia neuleita täällä!

Elisa kirjoitti...

Tosi vakuuttava palopuhe tosiaan, yritän kyllä päästä tosiaan paikalle! Jos vain en ole töissä tai kipeänä niin tulen :)

Ja kiitos kauniista sanoista, hauska kuulla tuollaista vaikka olen ihan newbie vielä blogini kanssa!

tikru kirjoitti...

Vihervaarasi on hiano. Ja kiitos tuosta huppukommentista. Mietin jo tehdessä, että se on vähän iso. Pienentelen sitä nyt tuohon tulevaan lehden ohjeeseen. Oliko kavennusosiossa ongelmia?