torstai 10. tammikuuta 2008

Ren ny ull

Tänään siis niitä lupaamiani kuvia siitä hyshysjutusta, joka valmistui eilen luennoilla. Oikeastaan se ei ole ihan niin hyshys koska lahjan saaja a.k.a. armas jo sovitti tekovaiheessa rannetta, ja paketti on perillä huomenna, joten enköhän uskalla näyttää nuo jo.

Eli ei sen erikoisempaa kuin raitalapaset omasta hatusta, lankana Caroline luonnonvalkoinen ja ruskea, akryylia siksi, että armas kovasti kutisee kun villaa on lähettyvilläkään. Tykkäilen kovasti noista, koko on isolle miehelle, toivottavasti mahtuvat käteen kun minun handu on kokoa xs ja sovitin niitä omaan räpylään. Onni on valmiit, paksut ja lämpimät lapaset :)

Onni on myös 550g DROPS Alaskaa, joka saapui lootassa ja halusi heti pinoutua kasaksi pöydälle...nyt pitää käydä varmaan ostamassa uudet pyörötkin, joo niin pitää, ehdottomasti.

Vihervaarasta aloitin toisen hihan...vaikka en edelleenkään neulo sitä, sillä teen (joo ihan oikeasti) kandimekkoa, joka prioriteetti #1. No, kyllä mie tänään jo leikkasin testimekon kangasta, sitä herkkuraidallista! Viikonloppuna sursursur.


Pää täynnä suunnitelmia...ja lukemaan edes jotain vie nyt tieni vaikka ei tekisi mieli.

Ei kommentteja: