tiistai 15. tammikuuta 2008

Yay!

Sain tänään paketin!!!
3 pussia kaunista, ihanaa, kiiltävää, pehmeää, värikästä, sanoinko jo että i-ha-naa bombyx topsy -silkkiä purppuran värisenä merinovilla.comista! 30g tilailin ja pian tulivat perille. Tarvitsen niitä tietenkin ylellisiin thrummed mittseihin, jotka sovellan ihan omasta päästäni mutta joihin sain ihanaisen idean Grumperinan blogista.

No, ei kai sitten kuin tuumasta toimeen, ajattelin, tosin hieman hermostuneena, koska piti lukea tenttiin tänä aamuna, mutta kerrankos sitä eksyy vähän neulomaan. Eli ei kun tekemään lapasen aihetta ja tässä on nyt sitten jo jotain puikoilla:

tuo ensimmäinen näyttää lähinnä joltain eksoottiselta kukalta, se on luonnonvalossa ja toinen kuva salamalla, koska halusin jotenkin edes pystyä muillekin näyttämään, miten kauniin kiiltelevää ja pehmoista tuo silkki on luonnossa.

Grumperina sanoi jotain bamboo-y goodnessista - no, tämä on puhdasta silky lovelinessia....niiiin pehmeää ja ihanaa, en malta odottaa että ovat valmiit. Näistä tulee viralliset Elisan paremmat lapaset :)

Tiedossa muuten pian myös pari muutakin paria lapasia! Kunhan saan tentin taakse ja mekkoakin söherrettyä ;)

Niin ja vähän vihervaara-päivitystä: olen jo neulonut pidemmälle kuin mitä kuva näyttää, ihan pian pääsee yhdistämään hihat vartaloon - mutta kauhistus iski kun lanka loppui ja koko Kuopiossa ei tuntunut olevan yhtään kyseisen väristä Mamboa...no eikun marssin vaan kauppaan ja reippaana tyttönä tilasin sitä lisää - ylihuomenna muutama kerä vihreää mamboa siirtyy omistukseeni!

Last but not least, blogikoiran syyttävä katse kaikille muillekin, jotka ei lue tenttiin, vaan roikkuu neuleblogeissa kaiket päivät...

(oikeasti katse taisi johtua siitä, että ruoka ei siirtynyt kuppiin tarpeeksi nopeasti, kiitos hitaan emännän...)

Muoks tähän väliin: piti vielä ilmaista ihan hienovaraisesti armaalle ja perheelle, että mitä kenties voisi olla synttärilahjatoiveissa :) Eli esim. priimasta löysin ihanaista Jitterbug 16 tai Jitterbug 100-lankaa...aika suolainen hinta, mutta tuskin yksi vyyhti ketään tappaa ;) ja tietysti mielessä olisi myös ohut pirkkalanka, jota tarvitsisin 2-3 vyyhtiä, toiveissa joko oranssi-musta-punainen tai harmaa-valko-punainen vyyhtikavalkadi. Ja tätä lankaa ainakin saa Kpostakin...taito-shopista... tämä tältä erää näistä toiveista, lisää ehkä myöhemmin. Käyn välillä vaan kuolaamassa tuota jitterbugia.

Ja jotain englanniksikin, koska olen unohtanut täysin englanninkieliset ystäväni, jotka hiiltyvät pian pahasti :)

A got a beautiful package today! Some silk roving in lovely shades of red, orange, purple and everything in between - they´re going to become part of my thrummed mitts, which I´ll compose as I go, and for which I got the idea from Grumperina´s blog! I actually started on the mitts already, and they feel lo-ve-ly :)

Also an update on knitting vihervaara from tikru in MadeByMyself: I´m almost ready to attach the sleeves to the body, but oh well, I´m out of yarn...on thursday I´ll be getting some more of the green Mambo yarn and the knitting can continue!

I´ll leave you with a look from the blogdog Urho - he simply despises all those who just read knitblogs all day instead of studying for their exams (on friday...argh).

Ei kommentteja: