keskiviikko 9. tammikuuta 2008

Hohhoi..tänään valmistui luennolla yksi juttu, mutta mie laitan sen ensin postiin ja sitten vasta lisätietoa tänne :) Vähän tässä ramaisee, taas olisi tenttiinlukua tehtävä, mutta kumma vain kun se ei kiinnosta kovin paljon. Tai kiinnostaisi, mutta en saa itsestäni irti.

Joka tapauksessa...en ole edelleenkään neulonut vihervaaraa, kokeilin vaan taas eilen vähän luennoilla että miltä se kuvio tuntuu ;)
Poikaystävän hätälahja lähti postiin maanantaina, kun akuutin langan loppumisen kanssa tuli vähän ongelmia ja en ollut saada mitään muuta valmiiksi...se on nyt jo pe
rillä, ja tässäpä sitä:

..jonkun piti taas heti päästä testaamaan miltä uusi tuotos tuntuu. Siinähän loikoili, kunnes lahjaliina sujahti pakettiin :) Eikä onneksi lahjansaaja ole kuin neljännesvuosisadan ikäinen, että käärepaperi osuu kyllä oikeaan osoitteeseen...huomaa vaaleanpunainen puudeli vasemmassa ylänurkassa.


Eilen löysin aarteen kun olin ostamassa yhtä ainokaista kerää sitä puuttuvaa lankaa; eurolla tämä läjä nappeja...oih ja voih, kyllä nyt alkoi villi nappien käyttö koristeena taas! Ostin minä kaksi muutakin ihanaista nappia, mutta ne tulee näytille myöhemmin.


Ja seuraavaksi Pieniä sieniä presents: vihdoin kuvattuja, syksyllä valmiiksi saatuja töitä:

Lisko kivellä-pipo, mulkosilmäinen hieman maanisen näköinen lisko päässä kun kuljen kerran kaupungilla silloin tällöin niin en vaivautunut nassuani peittämään, liskosta kun minut tunnistaa paremmin kuin naamasta - enpä ole kenelläkään tällaista päässä nähnyt. Suhteellisen hauskaa on aina kun unohtaa mikä päässä keikkuu, kun ihmisiä naurattaa ;) Kivi- eli hattuosa seiskaveikkaa ja lisko novitan woolia paria väriä, hienot silmät sinooperista.

Sitten ruskeasta malibusta ja novitan goldista yhdessä virkattu laukku, johon apinoin mallia täältä.

Ja ikivanhaa edustaa tuo jo monta vuotta ahkerasti pidetty omppu-huivi, joka kaulassa ja koirien aidan päällä keikkuu.

Ja kuva miun kopperon nurkasta, jossa tuo maalaus on keskeneräisenä seisonut jo aikapäivät...ehkä se, että julkistan siitä kuvan, pakottaa maalaamaan sen loppuunkin joskus. Verhojen päällä koristeina paperinarussa fanttilankaa...


Ja nyt spinningiin ja sitten lukemaan tenttiin, pakko kun on.

Ei kommentteja: