torstai 24. tammikuuta 2008

A kool day

Hihii, tänään postiluukusta kolahti jotain hauskaa :)


Ja koska aamupäivän histologian sekä kemian harkat eivät olleet niitä kaikkein kiinnostavimpia, päätin vähän ilahduttaa itseäni :) Tyrkkäsin luonnonvalkoista nallea likoamaan pari vyyhtiä...

...ja siinä vaiheessa, kun aloin sekoittelemaan värejä, olin jo niin tohkeissani, että enhän saanut aikaiseksi kuvata värjäysvaihetta. Ja onhan noita nähtykin, että eipä maailma mitään menettänyt. Kuitenkin, lorauttelin langan päälle makuja lemonade, orange ja tropical punch (joka muuten haisee ihan kamalalle), ja kappas keppas vaan, tuloksenahan oli ihan ok värisiä lankoja, joissa tosin hippusia vaaleaa vielä jäljellä - seuraavan kerran olen huolellisempi ;)

Nämä menee kyllä heti pian käyttöön, laitan kerälle huomenna ja kuvaan, ja sit ovatkin valmiita matkaamaan puikoille. Herkkuvärejä ja alkoi tehdä mieli limonaatia. Koolailin ekaa kertaa ihan huvikseni siis, ja hauskaahan se oli, eikä yhtään sottaista. Tykkäsin kovasti! Vielä ois samasta nallekerästä jäljellä tuota luonnonvaaleaa, ehkä vkonloppuna voisi jotain pykätä.

Ja oon mie muutakin saanut aikaan - nyt kun vihervaara ja testijuhlamekko ovat valmiit, olen vihdoin tarttunut taas muihinkin töihin. Tai eihän tässä kauaa nokka tuhissut, mutta silti :)

Thrummed mittseistä toinen on kohta finito, ja ai kun se on suloinen ja pehmeä! Sit vaan toista kehiin.

Niin ja edelleenkin kuvia noista jo valmistuneista projekteista, jahka joku suostuu mulle kuvaajaksi...huomenna ei ehkä vielä, sillä joudun kirurgin veitsen alle pieneen t-piteeseen aamupvällä ja voin olla hiukka tokkurassa myöhemmin.
Dropsin Alaska on hyvän tuntuista ja mukavaa lankaa, tulen hankkimaan lisääkin - tarvettakin olisi yhden villatakillisen verran. Minusta Alaskalla olen saanut aika kauniisti esille nuo yksinkertaiset palmikot, ainakin oma silmäni lepäilee iloisena noissa jo neulotuissa silmukoissa. Vielä n. 35 cm tuota samaa ympäriympäri ja pääsen neulomaan yläosaa!

Ja minulle tänään vihjattiin, että voisin tehdä tilaustyönä jonkin kivan villapaidan...aika imartelevaa, en mie nyt sellaista ehkä osaa...katsotaan, uskaltaako sitä. Onhan se tietysti kiva jos joku tykkää miun näpräilyistä :]

Ja nyt puuhaamaan pakollisia kouluhommia...
_____________________________________________________________________________________
The mailman brought me something nice today! Some kool-aid for me to test, since everyone else is, too. :)

And since I can´t wait for anything, I started right away and threw some yarn into the sink. And voila, in only minutes I had lovely lemonade-y, orange-y and tropical punch-ey yarn that will turn into something very soon! And yes, I actually didn´t just dye the yarn for fun, I actually had the pattern in mind before dyeing...yay me!

Some progress with the thrummed mitts since the bigger projects are finished, and also working slowly on the drops dress...don´t you just love the drops alaska yarn in those cables? I know I do. And that´s enough, actually. ;)

Ei kommentteja: