sunnuntai 6. tammikuuta 2008

I´m broke, but I have a good reason to be that way....really!

Mie ostin ensin vähän kankaita...eikä blogikoira Urkki voinut tietenkään vastustaa kiusausta tulla tallustelemaan kuvauspaikalle....ja nyt se repukka nukkuu ihan valtoimenaan noiden kankaiden päällä kun jätin ne hetkeksi lattialle.


Alimmasta, turkoosista, ajattelin tehdä ainakin roikkuvan koiratarviketelineen eteiseen, katsotaan jos siitä riittäisi pariin tyynyynkin...anttilan alesta sitä löysin 3 e/metri, tosi tukevaa puuvillakangasta. Keskimmäinen tulee mun kandijuhlamekon harjoitusversioon, että voin sitten pitääkin sitä...sormet syyhyää ompelemaan, mutta koko eilisillan kaavojenteon jälkeen voin sanoa, ettei nyt nappaa paljon kaavoja piirrellä. Siinä mekossa on yhteensä joku 30 kaavanpalaa kopioitavana...huhhuh. Ja tuo viimeinen kangas...no, hehe, mie halusin sitä ;) Sekin oli 3e/metri, ja tuon raitakankaan sain alennushintaan 14 euroa /6,10 m sillä siinä oli värivirhe jossain reunassa....luojalle kiitos värivirheistä :D


Ai juu ja klikkailin itseni Tapion kauppaan, josta onnistuneesti tilailin itselleni Dropsin harmaata Alaskaa 550g jotta pääsen tekemään tätä. Tuli mahanpohjaan sellainen ihana tunne kun tilasin, kamalaa, tämä on jokin addiktio nyt. Lupaan hetkeen olla tilaamatta mitään ja teen nämä projektini loppuun.

Ai juu ja minunhan ei pitänyt aloittaa vihervaaraa....no, mie kokeilin ihan pikkuisen vain tänään:

Mulla päätä särkee kun ajattelee, miten paljon tekis mieli tehdä vaan käsitöitä ja miten paljon ois tehtävänä oikeita töitä ja myös tenttiinlukua...pitäisköhän pitää välivuosi?

Ei kommentteja: