lauantai 4. heinäkuuta 2009

Turhat huolet pois

Töissähän onkin kivaa! Olen saanut pehmeän laskun uusiin hommiin ja aloitan ensi viikkoa maanantaina varmasti uudella innolla, eli turhaanpa taisin pelätä niitä "oikeita" töitä :)

Muutenkin olen päättänyt jättää turhan stressin narikkaan ja ottaa löysin rantein, miksi turhaan vaivaisin päätäni asioilla, joille en mitään voi. Nyt siis rento asenne kehiin!

Käsityöt etenee hitaanlaisesti tällä erää, mutta onneksi on niin paljon muuta kivaa puuhaa, kuten kokkailu...tässäpä siis eilistä salaattia, olkaa hyvät:

Salaatti oli kyhätty heittelemällä vain ainekset päällekkäin kulhoon, joten vannon, siellä on pohjalla suuret määrät jäävuorisalaattia, koostumus ei suinkaan ollut lähinnä juustoa ja mansikoita :)

Mansikka-feta-pähkinäsalaatti
(muutamalle hyvin nälkäiselle tai 4-5 vähemmän nälkäiselle)

Salaattipohjaksi käy hyvin esim. käyttämäni jäävuorisalaatti tai mikä tahansa muukin, vaikkapa lollo rosso, tammenlehvä, rucola tms...

Vajaa litra mansikoita (loput suuhun kokkaillessa)
Fetajuustopaloja
Kurkkua pilkottuna
Reilu kourallinen tai enemmän mieluisia pähkinöitä tai pähkinäsekoitusta
(itse käytin ihan perus rainbow:n pähkinäsekoitusta pussista, jota sitten hetkisen ajan paahdoin pannulla jotta sain maut esille mukavasti)

Lisäksi mahdollisesti oliiviöljyä, balsamiviinietikkaa (mansikkabalsamico olisi varmasti ihanaa), mustapippuria ja suolaa maun mukaan.

Varmasti on ruokaisa ja raikas salaatti - nauttikaa hyvässä seurassa!

Ei kommentteja: