perjantai 15. elokuuta 2008

Väsymys maximus

Viikonloppuna tiedossa häät, joten poistun koneen äärestä piakkoin - tässä pakkailen tarvittavia kamppeita kyläreissulle. On aika naatti olo viikon töiden ja luentojen jälkeen, pikkuinen lepo tulee ihan tarpeeseen.

Valmista neulottuakin olisi mitä esitellä, mutta hovivalokuvaaja on Helsingissä, joten kuvia joutuu nyt odottelemaan. Tässä kuitenkin jotain eilen aikaansaatua.


Mv-helmiä, hopeoituja osia kaikissa. "Fire", "Peanut" ja "Surfin´" kaikki sulassa sovussa.


Myöskin nappikorviksia syntyi taas, laitoin ne jo kiinni taustoihin, siitä sinisyys :) Hopeoituja osia ja somia nappeja.

Viime viikonloppuna käytiin muuten koiranäyttelyssä näyttämässä tuomarille tuota meidän nuorempaa herraa. Saatiin arvioksi Erittäin Hyvä, eli varsin hienostihan se meni. Juniori on kuitenkin aika säikky ja vasta 11kk vanha, jotta aikaa on kehittyä.


Ja jotta ette minua ihan laiskimukseksi luule, niin voin kertoa, että ainakin nämä ovat tällä hetkellä työn alla - tosin lähinnä luento- ja matkaneulomuksina tai muuten käsitöinä mukana...Oih mikä kertakaikkinen ällötys on tuo alavasen räpellys. En ees tiedä tekiskö valmiiks vai antaisko vaan olla. Mutta sitä ei nyt kannata murehtia, vaan suuntaan taas pakkaamaan.

Ei kommentteja: