sunnuntai 24. elokuuta 2008

Pikkuneidin synttäreitä tänään vietettiin...

Huom! Jo 2. teksti tänään!

Tosiaan, tulin äsken sieltä varsin hurmaavan kummityttöni synttäreiltä (täältä voit bongailla hänet), ja olipa melkoisia herkkuja pöydässä (nyt lähinnä vatsassa) - possupiirakoita, täytekakkua, keksejä, nameja ja tietysti kaiken kruunaamassa uudet rakkauteni - Bebe-leivokset :) Nyt voi sitten huoletta ehkä huomenna jättää makeansyönnin vähemmälle...


Tällainen lahja oli Siiriäisellä avattavana...ja tällaista sieltä paljastui:
(klikkaamalla kuva suuremmaksi)


Eli jo monelle tuttu Dropsin vauvatakki! Lankana käytin sekaisin Novitan seitsemää veljestä (miltei kokonainen kerä eli 150g) ja Kolibria (useampi 50g kerä, oisko mennyt 4 kpl), puikot oli varmaan ne ohjeessa komennetut 2,5 mm. Takki valmistui jo kesäkuussa, joten varmaksi en mene mitään lausumaan. Ihan tällaista väripläjäystä en ole kenenkään tästä mallista aiemmin nähnyt tehneen, joten jotain uutta kai tässäkin sitten. Kiva malli ja varsin suloisen näköinen, vaikka itse sanonkin. Toivottavasti on lämpöinen ja soma päälläkin!

Sellaista tällä kertaa, nyt sitten pitää keskittyä isompiin töihin, joten saatte ehkä odotella vähän aikaa bloggausta!

6 kommenttia:

MeRzU kirjoitti...

Ihanan takin neuloit! Itsekin tässä juuri olen mietiskellyt mitä sitä naapurin pienelle neidille neuloisi, tuo takki hyppäsi heti mahdollisten listan kärkeen.
Supersuloinen oli myös edellisen postauksen neitinorsu, täytyy joskus opetella itsekin virkkailemaan.

Elisa kirjoitti...

Kiitos merzu! Oon kyllä itsekin tosi tyytyväinen takkiin, odottelen lisäinfoa vaan siitä, mitä pikku Siiri-neiti siitä tykkää :) Ja hei, virkkaushan on helppoo ja nopeeta, ei kun lanka koukulle!

kio kirjoitti...

on tosi ihana takki, kivat värit!

Anni kirjoitti...

Oih mitkä karkkivärit! Harmi kun aikuisille ei suoda tuollaisten väripläjäysten käyttöä.

Mari kirjoitti...

Suurkiitokset vierailusta ja hienonhienosta lahjasta! Pikku neiti sovitti villatakkiaan eilen ja aika paljon on vielä kasvunvaraa. Naureskelin, että jos tuo takki ei olisi noin värikäs, niin pääsisi neiti seuraavaan dracula-elokuvaan päätähdeksi! Helma vain lepatti..

Elisa kirjoitti...

kio: eiks ookin!! :)

anni: suodaan - mie voisin tehdä itselleni ainakin ihan hyvin tuollaisen pläjäyksen...kun jaksaisi neuloa isomman version ;)

mari: eikun kiitokset itsellenne! Kasvunvara on hyväksi :) Ja laita mulle joskus Siiriäisen kuvia mitä otit silloin - miekin voin ryhdistäytyä ja lähettää sulle :) Ja päivitystä blogiin!