sunnuntai 24. elokuuta 2008

Fantti-neiti

Moikka taas!
Bloggaankohan nyt vähän liian tiuhaan? Ainakin näitä tuotoksia syntyy kuin sieniä sateella...ehkä tämän jälkeen pikkuisen hiljenee. Tai tiedä häntä :) Mutta kun pitäähän se teille kertoa, että pikku pupusen ei tarvinnut kauaa odotella ystävänsä Fantin syntymää...


Katsokaa, miten hurmaavan ystävän pupu sai! Kaunis ja hienostunut norsuneiti hameessaan......ja poseerata tietysti piti käsilaukun kanssa ja joka kulmasta. Poskisuudelmiakin vaihdettiin ystävän kanssa. Fantti-neiti syntyi seiskaveikasta kuten pupukin, hame Gjestalin Maijaa. 4mm koukku, turvataustaiset silmät, askarteluvanua ja huopaa. Ja tämä kaveri, toisin kuin pupu, on ohjeen mukaan kirjasta Amigurumi World (tosin varmaan löytyy edukkaammin muualtakin kuin Amazonista, kunhan lätkäisin jonkin kuvan kirjasta).

Nyt jätän virkkailut hetkeksi, on niin monta muuta projektia. Ja tänään pääsen ihanan kummityttöni luo 1v-synttärijuhlille, siitä lisää vielä myöhemmin - tulen tänne lahjasta kertoilemaan ja leipomuksia kehumaan, luulen ma. Iloista sunnuntaipäivää muillekin näpertäjille!

2 kommenttia:

Inkeri kirjoitti...

Onpas mainioita!

Elisa kirjoitti...

Kiitos Inkeri :) Minustakin ne on mainioita - en voi itselleni mitään; pakko on koko ajan vilkuilla tai hypistellä noita kaveruksia, ne vaan on niin somia!