perjantai 16. toukokuuta 2008

Vinoa reunaa, suoraa turkkia

Harmittavan huonosti menee Suomella pelissä, ja siispä piristän itseäni bloggaamalla - nyt seuraa ilahduttavaa, keväistä vihreää (*klik*):

Ohje: Novita kevät 08, Malli 19
Lanka: Novita Malibu n. 750 g (!!!)
Puikot: 5mm pyöröt
Napit: Kuopion Nappi ja Nauha/Pistoz

Olin ihan yllättynyt siitä, miten hyvin tämä onnistui. Tuli just mulle sopiva, ainoastaan hihat on hiukka liian isot ja lörpät. Arvelutti ryhtyä neulomaan Novitan mallia, sillä niissähän ei tunnetusti ole muotoiluja juurikaan, eikä semmoinen yleensä imartele normaalia ihmisvartaloa :) Kuitenkin lanka sopi tähän projektiin hyvin, ja kuvatkaan eivät tee oikeutta sille, miten mukava, rento ja nätti kesäneule syntyi! Ja alle viikossa, hienoa minä (kukas se kissan hännän nostais, ellei...)! Malli on hauska ja toimiva, suosittelen...painavahan tuosta tuli, mutta hei, kerrankin sellainen malli, jota en muunnellut jotta saisin pituutta lisää helmaan. Pikemminkin jouduin ottamaan hihojen pituudesta pois muutaman sentin. Tekeekös joku muu teistä tällaista?


Bambuinen neule edistyy hyvää vauhtia! Luulen, että lanka riittää, hiphei :)


Trimmasin Napin eilen, ja siitä tuli oikein sporttinen ja sutjakka. Hieno poika! Kun koitin ottaa kuvaa, alkoi akku kamerasta loppua (enkä löydä laturia mistään!!??) ja tuo toinen linssilude halusi välttämättä myös kuvaan. Eli tässä sitten trimmattu kesäturkkinen Nappi ja rutale-Urkki, jolla vasta ensi viikolla ennen näyttelyä trimmaus torstaina.

On nuo meidän poijaat vaan ihania. <3

2 kommenttia:

Iirismaria kirjoitti...

Heeeei, sun neuletakista tuli kiva! Tosiaan aika erilainen kun mun kittana mallini, mutta sä olitkin fiksuna tyttönä hieman uskollisempi lankavalinnalle :) Eli vähän samaan suuntaan. Hieno villatakki, onnittelut :)

Elisa kirjoitti...

Kiitos, kiva kun tykkäät takista! Mie oisin halunnut ehkä vähän naftimman omastani - sellaisen siun takin ja miun takin sekoituksen :) ...mut nyt mun lörppänässä on "kasvunvaraa" vyötäröllä..