sunnuntai 27. huhtikuuta 2008

Vihdoin sukat!

...eli nyt ois bileiden paikka - sukat on vihdoinkin valmiit, eli jotain valmista neulomusta näytettävänä :) Klik kuvia suuremmaksi kuten aiemminkin.


Malli: Suloiset strawberry fieldsit Ullasta
Lanka: Ziinalta ostettu merinosukkalanka, itse koolattu
Puikot: 3mm sukkikset, liian isot...

Toisesta sukasta tuli reilusti isompi, käytössä ei kovin haittaa mutta silmään se pistää. Ilmeisesti taas käsiala heittelee, kun oon tehnyt paljon muuta välissä ja sukat on saaneet marinoitua puolivalmiina. Tuo toinen sukkahan syntyi yhteensä varmaan 4h neulomisella, kun toista piti pitkäänkin tuskastella kun ei meinannut innostaa. Kiva malli, neuloja vaan käytti liian isoja puikkoja ja käsiala heittelehti. Ois voinut tehdä vaikka koon 36 mukaan niin ois tullut just hyvät! Nyt lörpäkkeet...iskisköhän ne 100 asteeseen pesukoneeseen ;)

Sitten vielä muuta jorinaa, muutamia korujakin myyntiin. Niin ja se piti sanoa, että minua ihan oikeasti vähän harmitti, kun oikein kysymällä kysyin jotain viime postauksessa, 150 ihmistä luki sen postauksen tän parin pvän aikana, eikä yhtään vastausta tullut. Nyt alankin kiukuttelemaan ja polkemaan jalkaa ja unohdan ainakin hetkeksi ne arpajaisajatukset, kun kukaan ei siitä ajatuksesta ilmeisesti ilahtunut. Ja oikeasti, haluaisin palautetta kuvistakin.

No mutta näitä korutuunaustekeleitä:


"Sinilehti"
Tilausjuttuja, mv- ja lasihelmiä, hopeoituja osia ja taas nuo kirurginteräskoukut, jottei korvia kutkuta! Näistä tykkään kyllä tosi paljon, herkät ja sievät.


"Tursikka"
Turkoosia ja persikkaa lasihelminä, eli ilmiselvästi tursikkaa siis. Kieputeltu millin paksuun hopeoituun lankaan, aika pitkät on eli pään yli heitettävät...myytäväksi.


"Rypäleet", "Katajanmarjat", "Meripihkaa", "Greipit"
Mikähän ei kuuluisi joukkoon...hmm. Eli korviksia myyntiin. Lasihelmiä ja nuo parit katajahelmet sekä niillä kaverina kuparihelmiä. Sairaalalla eräs tyyppi tykkäsi että katajanmarjat ehkäisee kihtiä, mitenköhän ois?


"Kultasydän", "Kaartuvat oksat", "Totta ja tarua"
Tässä vielä yksi rannekoru ja pari kaulakorua. Lasia, katajaa, aitoa ja feikkiä turkoosia (siitä nimi "Totta ja tarua") sekä vaijeria ja hopeoituja/kullattuja osia. Myytäväksi nämäkin, Kultasydän sopii aikas kapeaan ranteeseen, ihanasti se kimmelteli kevätauringossa.

Kuvistakin huomaa, että kesä on todella tuloillaan...pääskysiä ei vielä näkynyt, mutta västejä kyllä, ja "västäräkistä vähäsen" lienee ihan totta...olipa rentouttava, kiva vkonloppu, vaikka pitikin äsken sairaalalla vielä sunnuntai-illan ratoksi pyörähtää.

Last but not least kuva isän kokoelman uudesta kuormuritulokkaasta - näitä täyspuisia autoja kun tuo iskä keräilee, ja hienoa käsityötähän ne onkin!


6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi ei, oikeasti harmittaa sun puolesta ettei kommentteja tullut. Itse olin aikeissa kommentoida, mutta tuli joku keskeytys ja se jäi. Mutta, tykkäilen kovasti sekä neuleistasi että koruistasi, ovat kauniita! Luen jokaisen päivityksesi, mutta kommentoin harvoin muidenkaan blogeissa, jokin kynnys kai, kun ei omaa blogia ole. Mukavaa kevättä!

-merja-

Elisa kirjoitti...

Kiitos Merja kovasti kommentistasi :) Sie ainakin paransit miun sunnuntai-iltaa vielä roimasti, nyt voi mennä hyvillä mielin nukkumaan!

Anni kirjoitti...

Voi ko sievät sukat!

Hei ihan mahtavaa että laitoit kommenttia, en oo varmaan ikinä ennen käynyt blogillasi, mutta suosikoin heti. Mullakin on muuten villakoira!

Elisa kirjoitti...

Anni, kivaa kun löysit blogini! Itse luen aina omasi heti kun päivität :) Villakoirakavereilta terkkusia täältä!

Kaisa kirjoitti...

Kauniit sukat. Väri sopii tosi hyvin tuohon malliin.

Minäkin olen jo jonkin aikaa käynyt täällä ihailemassa korujasi, mutta en kehdannut ruveta "vaatimaan" arpajaisia, koska sellaisesta tulee niin ahne olo :)

Kolaasikuvat ovat mielestäni hyviä, koska silloin kuvien lataaminen ei kestä ikuisuutta ja halutessaan voi katsella tarkempia yksityiskohtia kuvaa klikkaamalla. Jatka samaan malliin!

Elisa kirjoitti...

Kiitos Kaisallekin :) Kylläpä nyt alkoikin tulla kommentteja, melkein jo hävettää kun ryhdyin moisesta purnaamaan. Joten jatkan tosiaan samaa rataa ja suunnittelen sittenkin edelleen arpajaisia ;)