torstai 24. huhtikuuta 2008

Lisää koruja - beware!

Edelleenkin neulomukset kesken, ja syy on hyvä - huominen elinpatologian tentti. Havahduin viikon alussa sitä varten vihdoin tekemään jotain ja siksi koruja on vain syntynyt - niitä voi tehdä nopeammin kuin neuletta, jälkimmäistä kun en malttaisi käsistäni laskea jos aloittaisin, ja siis tulee jotain luettuakin kun vaan koruja nyhrään. Mut kauniita juttuja on syntynyt, tässä ihan vaan muutama esimerkki: (klik klik taas suuremmiksi kuvia!)

"Lumisydän"
Tilausjuttuja, myin jo koko setin etiäpäin. Eli mv-helmiä, hopeoituja riipuksia ja osia, selkeää, kevyttä ja sievää, kirurginterästä korviskoukkuihin kun hopeoidutkin aiheutti oireita. Nämä ei, toivon! Eli kaksinkert. rannekoru ja kaulakoru sekä kaksi paria erilaisia korviksia.

"Pinkbean"
Mun mielestä tää on jotain ihan tosi ihanan symppistä ja kesäisen kevyttä! Nää myytäväksi, vaikka voi olla vaikeaa luopua ;) Helmiäispapuhelmiä, mv-helmiä ja hopeaa vaijerissa...simppeliä taas tapani mukaan mutta tosi ihanaa! Täytyy näyttää vielä lisää samaista settiä:

...sanokaa hei oikeasti jos kuvia on liikaa. Eli riittäisikö 1 kuva/koru? Vai onko kollaasit hauskoja? Niin ja sellainenkin villi ehdotus et pidettäiskös arpajaiset 5000 kävijän kunniaksi tässä kevään edetessä jossain vaiheessa kun luku täyttyy? Oisko osallistujia?

Kesänilkoille vielä jotain:
"Kesänilkat"

Suloisia lasihelmiä vaijerissa nilkkakoruiksi! Sini-lilasävyinen ja vihreä-kellertäväsävyinen ovat kaupan. Näyttävät kivalle nilkassa, en malttanut olla kokeilematta :) Saapi lähestyä blogikommentein tai spostein osoitteeseen ekarkkai ät hytti.uku.fi mikäli vaan kiinnostaa! Myyn tosiaan näitä ihan tälleen pienesti, eli vain rahoittaakseni tätä ihanaa helmeilyharrastusta - ei mitään isoja bisneksiä ja rahastusmeininkiä!

Yksi sukka on valmis - toivottavasti sille tulee kaveri vkonlopun aikana ja sitten voin esitellä pienen neulomuksen!

Ei kommentteja: