perjantai 29. helmikuuta 2008

Organized knitter

Varoitus: Saattaa sisältää vaarallisen määrän iloisen keväisiä värejä, mikäli vielä on kaamosmielialassa :)

Mie oon kipeänä, kuten taisin aiemmin mainitakin. Ja siis tänään ei kuntosalia, vaan pullakahvittelua äidin ja mummin kanssa mummolassa - mukavaa :) Hipsin kotio Anttilan kautta, ostin pesukoneessa käytettävää väriä aiemmin esitellyn koolatun villapaidan pelastusta varten. Niin ja napit ostin tänään forecastiin, tykkäilenpä niistä aika kovasti! Tän kaiken plus luentojen jälkeen oli aikas naatti olo, mut meikäläinen jaksoi silti pyöräyttää jotain uutta ja valmista (ja jopa silittää sen valmiina!):

Siispä tässä tulee neulojan hattuhyllyn pelastus:

Kuten perhe ja ystävät tietää, mun hattuhylly on aina ihan kamalassa sekamelskassa. Se pullistelee neulottuja huiveja, lapasia, koirien villapaitoja, myssyjä, hattuja, korvaläppiä ja milloin mitäkin. Oon tästä syystä suunnitellut jo pidempään jotain ratkaisua tähän ongelmaan. Ja tässäpä iloisen värinen apu :) Anttilasta ostettuja kankaita turkoosin ja keltaisen väreissä, toivottamaan tervetuloa keväälle ja maaliskuulle - hintaa about huikeat 4 euroa. Henkarin liitin ihan kiinteästi tuohon kun en vaan enää jaksanut äsken kikkailla, ja henkari on mallia simple, joten hintaa arvioisin sille pyöreät nolla euroa.

Tää toimii ja on ihanan pirteä, heti meni käyttöön ja tossa vikassa kuvassa taskusta kurkisteleekin ihanaiset kanikorvaläpät ja hieman mörvelöt herringbonet. Nyt tuli järjestystä tän tytön eteiseen :)

Also in English, although shorter due to the tiredness :)
I´ve been ill lately, and quite tired, too. And that´s why I´m quite proud of myself today for finishing something that´s not only pretty, but useful, too! My coat/hat/scarf rack is always a mess, and I needed something to solve that. So this is a salvation for the knitter, who has too many scarves, mittens, hats etc. hanging around in no order whatsoever. It works! Me likes :)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tykkään. Kivan pirteä. Tommosen tarvitsisin itsekin.

Elisa kirjoitti...

Kunpa tuon aurinkoisuus ois poistanut flunssankin :) Vaan ei...

Jussi Kajala kirjoitti...

Hienoa että se ylipursuva hylly korjaantuu hienolla käsityöllä!!!