perjantai 20. helmikuuta 2009

Pirpaloasiaa

Eilen olin siis ystäväni synttäreitä juhlistamassa, ja ai että mitä ihania herkkuja siellä olikaan tarjolla. Omat pikkuiset piirakkani kalpenivat nähdessään kakun, leivokset, salaatin ja ihanat suolaiset tarjottavat :) Onneksi mukana oli myös lahja synttärisankarille:

Moninkertainen, kevyt vaijerikaulakoru, jossa sugiliittia, vuorikristallia ja kalsedonia. Minusta ihan kaunis. En oo varma tuosta lukosta, toivottavasti toimii käytössä. Jollei, niin voisitko P ilmoittaa!

Ja sit ne piirakat. Bongasin ohjeen voisilmäpeliä-blogista ja muokkasin sen itselleni sopivaksi.
Tässäpä nämä eri vaiheissaan, raakoina ja paistettuina:

Eli voitaikinalevyjä tarvitaan, myös 2pss pakastepinaattia, pieni pussi pinjansiemeniä, 1 sipuli, möhkäle fetaa ja tietysti mausteita. Voitaikinalevyt 3 osaan, sulatetusta pinaatista ylimääräinen vesi pois, pinjansiemenet ja silputtu sipuli pannulle kuullottumaan. Sekoitetaan pinaatti, siemenet ja sipuli, maustetaan vaikkapa mustapippurilla ja suolalla ja lätkitään voitaikinalevyn palojen päälle. Murennellaan fetat päälle ja paistellaan 225 asteessa vartti. Ihan hyvvee tuli, ja ainakin nopea tarjoomus on!

2 kommenttia:

tähtisädetikku kirjoitti...

ihana blogin löysin blogilistan kautta :) jatka samaan malliin, hienoja tuotoksia blogisi täynnä!

Maria kirjoitti...

Voih, miten ihania koruja. Näitä katsellessakin tulee hyvälle mielelle. Sama pätee kaikkiin tekemiisi koruihin, kunpa osaisin itsekin, mutta jotenkin tuo taito puuttuu kokonaan.