keskiviikko 18. helmikuuta 2009

Poloisia vanttuita

Tänään kaikki menee vähän päin prinkkalaa, ehkä ilta tuo iloisempia käänteitä mukanaan kun on ohjelmaa tiedossa. Joka tapauksessa, elokuvassakinhan meitä valistettiin, jotta kun kaikki menee metsään, leivo pannukakku. No, minun ei tee nyt mieli pannaria eikä silti, ei olisi aineksiakaan, joten päätin blogata. Kai tämä bloggaaminen edes jokseenkin vastaa pannukakkua (???).

Vastikään kävin siis ystäväni luona syömässä mitä ihanimpia herkkuja, ja vein mukanani ne edellisen postauksen sukat. Vein muutakin, nimittäin pikku Siiriäiselle, kummitytölleni!

Varsin hauskat porolapaset syntyi vanhalla, jostain lehdestä leikatulla ohjeella. Nirkkoreuna on suloinen ja värit kirkkaat, mutta enpä osannut enää kirjoneuleen saloja kuin ennen, ja porot vähän vetää suuntaan jos toiseenkin :) Ehkä kuitenkin lapaset ovat ihan ok käytössä. Koko on ehkä sellaisen ala-asteikäisen, lanka Nallea (oranssi) ja Woolia (valkoinen), puikot about 3 mm (en muista). Somat ovat yhtä kaikki.

Tekaisin myös muutamat korvikset kevään väreissä ihan vain iloitellakseni kun kerran löysin niin kauniita värejä laatikoistani :) Hopeoituja osia ja helmiäistä siis, kaek myynnissä.


Näpräsin minä muutakin, mutta sen voi esitellä vasta sitten, kun lahjansaaja on vastaanottanut tekeleen :)

Ei kommentteja: