torstai 12. helmikuuta 2009

Elisan tuottoisa päivä

Jo aamulla varhain herätessään Elisa tunsi olevansa tänään terässä. Hän päätti kuvata hassunlaisen tekemänsä rintarossin, jonkalaista luulisi useankin muotibloggaajan himoitsevan:

(Rossi myynnissä)

Elisa riensi töihin, ja puuhaili tyytyväisenä aina puolillepäivin (syötyään ruokalassa ihmeellistä kikhernejuttua muusin kera), kunnes luennot kutsuivat sairaalalla. Aiheena olivatkin ihmeellistäkin ihmeellisemmät kurkunpään tulehdukselliset sairaudet.

Yllättäen Elisaa alkoi nukuttaa, vaikka käsityö oli mukana, ja hän päätti lähteä vielä työpaikalle ennen työporukan sählypeliä. Sählyssä Elisa oli varsin tyytyväinen suoritukseensa, vaikka pallo pomppikin ihan minne sattui. No, käy sitä kokeneemmallekin, saati kokemattomalle.

Kotipihassa odotti rakas äiti ystävänpäiväyllätyksen kera - kauniita, punaisia tulppaaneja Elisan mieltä piristämään! Tästä ilahtuneena Elisa innostui ja lähti kauppaan valkosuklaaostoksille. Suklaata tarttui mukaan rutosti, ja niinpä syntyi nelinkertainen annos näitä murusia:

Taisi Elppu tehdä tavallistakin isompia cookiesseja, kun niitä tuli nelinkertaisella annoksella 27 kpl (joka ei taida olla 8 x 4 = 32). Työkaverit ja muut ystävät ilahtunevat.

Lisäksi Elisa vielä värkkäsi muutamat mustat nappikorvikset, joista agilitykaveri saa ensinnä valita, jos jotkin miellyttävät. Suurimmat n. 1,5 cm ja pienimmät alle 1 cm halkaisijaltaan.


Kaikenkaikkiaan iloinen ja mukava päivä, paljon oli hymyjä ja naurua. Toivottavasti ilta ei jatku itkulla ja hammasten kiristelyllä, kun on ohjelmassa Urkin pesu ja kuonon ja tassujen siloisiksi ajelu. Iloinen päivä murheellisten väliin oli ihan tarpeen, sillä elämä muutti vastikään täysin suuntaansa. Ei kai tässä auta kuin nokka kohti tuulta ja etiäpäin! Iloista viikonloppua kaikille!

5 kommenttia:

Kaisa K kirjoitti...

Moikka ja terkkuja lumisesta Englannista! Kuullostaa silta etta menee ihan hyvin, mukava kuulla :) Ja paranemisia Napille!

Mie oon ihastunut kirkkaaseen pinkkiin niin pahasti et voisin ostaa ton pinkin rossin jos se ei oo pahan hintainen? Mulla on sellai pinkki kesahame ja ootan niin innolla lampimia keleja ja hameita! Myoskin jos oot ehtinyt miettia sita paakallonappikorvista L:lle?

Kaisa K kirjoitti...

Siis tarkoitan tuota edellisen merkinnan kirkkaan pinkkia rossia :D Mie oon kayttanyt sita harmaata joululahjarossia tosi paljon, et on osunut nappiin, ja nyt pitaa viela harkita rossivalikoiman laajentamista!

Elisa kirjoitti...

Moikka! Totta kai rossi lähtee sulle, jos sulta liikenee sellainen 6 egee :) Oon miettinyt myös L:n korviksia, toteutus on jäänyt kaikessa tässä murheessa kakkossijalle.

Kaisa K kirjoitti...

Joo! Eiköhän multa rahaa liikene, ja tietenkin kaikki postituskulut maksan kans. Tai sitten voidaan tehdä myös vaihtokauppaa, jos on jotain mitä haluaisit Englannista ostettavan ja postitettavan sinne...? Mut jatketaan tästä vaik sit kun olet ehtinyt katsoa sitä pääkallonappia, turhahan sitä on useita paketteja lähetellä :)

Toivottavasti sun ystävänpäivä on ollut mukava!

Elisa kirjoitti...

Kaisa: Joo katsellaan, kyllähän siis siihen kuului ne postituskulut kuiteskii. Vilkuilen niitä nappejani tässä kun oon kotona huomenna.