tiistai 20. tammikuuta 2009

Miksi katkaista hyvää bloggausputkea..

..joten blogataanpa nyt taas, kun kerran on mitä blogata!

Tein bambuisia tiskirättejä, kun muutkin. En ole vielä kokeillut minkälaisia ovat käytössä - jos kiinnostaa niin kyselkää parin päivän päästä :) Novitan bambua siis lankana, puikot 4mm pyöröt.
Ohje Ballband dishcloth.

Mulla alkoi tekemään mieli minttusuklaajätskiä näitä tehdessä. Ja mieleen tuli myös turtlesit.

Kumma juttu.

4 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Siiri keimaili se sinertävä bolero päällään aamulla ja sanoi "Hieno"! Sitä ei sitten saanutkaan ottaa pois. Nyt kimuli on hoidossa punasisissa sukkahousuissa ja ruskeanharmaassa mekossa ja siinä bolerossa. Annoin kyllä hoitotädille ohjeeksi, että sen boleron voi ottaa sitten pois, kunhan Siiri malttaa siitä luopua! Kuvankin nappasin neidistä, laitan sen sulle illalla. Tai sitten blogiin. Tämmönen päivän piristys tänään!

Elisa kirjoitti...

Voi ihana Siiri! Varmasti on oikeastikin ollut "hieno" :) Sille neidille vaikka pukisi perunasäkin päälle niin se oisi kyllä silti maaliman soma!

hillanen kirjoitti...

heya elisa,
ihana tää sun blogi, ja ihania on kaikki mitä oot tehny. nää varsinki nää ihanat tiskirätit! onko ne toiminu hyvin? haluun tehä tälläsen, kunhan linan olen neulonut valmiiksi (puolivälissä!).
paljon hyvää sinulle toivon.

Elisa kirjoitti...

Hilla: Moikka! Kivaa, kun kävit blogissani! Noi tiskirätit vaan paranee käytön myötä, imee paremmin vettä ja ovat pehmoisempia. Tykkäilen kyllä noista kovasti! Ja pesukoneeseen vaan kun likaantuvat!