torstai 15. tammikuuta 2009

Joululahjakimara #7

Vielä riittää lahjoja, joten laitetaanpas ne teillekin näkyville.
Tänään lahjoja ihanille, rakkaille vanhemmilleni vuorossa.

Äiti sai tänä vuonna silkkisen Shetland Trianglen (Wrap style:stä) Debbie Blissin Pure Silk-langasta neulottuna. Ihanan ylellinen tuli huivista, ja malli oli tosi kiva neuloa!

Äiti sai myös mohair-myssyn SK-lehden ohjeella, Kitten mohairia on tuo lanka ja puikot taisi olla 4mm pyöröt. Aivan eri värinen kuin huivi, mutta ovatkin tarkoitettu vähän eri tilanteisiin ja eri takkien kanssa käytettäviksi. Kuva on vähän heikko, mutta ehkä siitä idean saa. Tuollainen baskerimallinen myssykkä siis kuitenkin.

Isä sai ruskeasta froteesta ommellun pyyhkeen pitsein ja sydämin - tulikohan liiankin herttainen?

Seuraava lahja voisi vaikuttaa vähän oudolle, jollen selittäisi taustoja ollenkaan, joten lyhykäisesti: Vanhempani keräävät erilaisista materiaaleista tehtyjä pöllöjä ikkunalaudalle takkahuoneeseen, joten pitihän virkattu pöllökin saada kokoelmaan.

Näiden lisäksi isä sai myös samanlaisen Lina-pipon kuin J:kin. Kuulemma on hyvä ja lämmittääkin!

5 kommenttia:

Lotta kirjoitti...

Voi Elisa kiitos, minkä ihanan paketin lähetit mulle! Olin miettiny pääni puhki, että mistä saisin ton Shetland Trianglen ohjeen, tuli ku tilauksesta <3. Ja ihanaa lankaa ja ihanaa kaakaota ja ihania vadelmaisia, puhumattakaan napeista. Tykkäsin!

Elisa kirjoitti...

Ole hyvä! Onneksi oli mieleinen paketti! Kirjoittelin myös omaan blogiisi vähän kommenttia :)

Kathie aka SMMAK kirjoitti...

Your work is beautiful and the owls are darling! I can't read or understand a word you've written but that's the fun of it!

Elisa kirjoitti...

Thanks Kathie! Maybe I should start writing in English, too, again?

:)

joko kirjoitti...

kauniita lahjoja olet tehnyt! tuo pöllö on hellyttävän suloinen!