lauantai 24. tammikuuta 2009

Itselle ihanuutta

Otsikolla viitataan tietenkin itsensä langoilla hemmotteluun - näillä ihanuuksilla on hyvä hyökätä talvea vastaan:


Villatakillinen eli 500g Cascade 220:ä, muutama kerä Bambua varmaankin kevätpipaksi, Priiman liukuvärjättyä villaa kolmiohuiviksi sekä pisteeksi iin päälle taivaallista Ilun käsinvärjättyä silkkiä 2 vyyhtiä (ihaninta ikinä!) ja Cascaden Venezia worstedia (merinovillaa ja silkkiä, suloisen pehmeää!) Mausteisen ruskean värisenä. Kovin on maanläheiset sävyt nyt silmää miellyttäneet :) Silkkisistä aineksista voisi syntyä jotain ihanaa ihan minulle itselle, kaiken tuon joululahjaneulomisen jälkeen.

Tilasin merinovilla.com:sta myös 200g merinovillaa suklaanruskeana ja luonnonvaaleana, näistä olisi tarkoitus syntyä tossut varpaita lämmittämään. Ostin lisäksi tummaa suomenlampaan villaa, mutta paketti oli niin hyvin kiinni, etten viitsinyt lähteä sitä availemaan pelkästään kuvaamisen vuoksi.

Sit vielä kuvapläjäys uudesta otsatukasta (se -15 cm pituudesta takana ei näy, mutta lyhyt on verrattuna aiempaan!) sille yhdelle miehelle, joka asuupi kaukana, mutta halusi uudet hiukset nähdä. Vähän aamuhämäräisiä kuvia, joskus ehkä parempia vielä :)

Hankin kampaajareissulla ihanuuksia itselleni:

Tigin Kauramaito-hunaja-shampoota ja hiuksiin jätettävää hoitoainetta. Ihanan tuoksuisia, ja kyllä kosteuttavatkin niinkuin luvattiin! Viimein haksahdin näihin...mut eiks se oo niin että mitä isot edellä, sitä...

6 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

Ihania lankoja!
Nuo Tigin tuotteet ovat kyllä aivan parhaita. Niillä saa minun kuivan ja käkkärän tukan parhaiten kuriin. Ja bonuksena tulee ne tuotteiden ihanat tuoksut.

Lotta kirjoitti...

Lääh! Heti ekana kuva valtavasta kasasta ihanaa lankaa :D. Koitan päästä siitä yli tilaamatta itte mitään... ;)

Aurora kirjoitti...

Kiva tukka. :) Ja lankojen maanläheiset värit hivelevät kyllä silmää kun ovat noin hienosti yhteensopivat ja järjestetyt...

Elisa kirjoitti...

Kaisa: Tuoksut ne minutkin koukutti lähinnä, ja onhan noi pullotkin niin kivan värisiä :) Nimim. mainosten uhri...

Lotta: Yrityksesi ovat turhia...langat on liian ihania! Ei vaan, munkin pitää noiden ostosten jälkeen kyllä keskittyä niiden neulomiseen, ei uuden ostamiseen!

Aurora: Kiitoksia! Jostain syystä tosiaan erilaiset ruskeat tuntuu nyt tosi omille väreille!

Hansu kirjoitti...

Tosi kiva otsis! Ja ihania lankoja! Minä en ole raaskinut ostaa noita Tigin tuotteita. Ehkä sitten isona kun oon palkkatöissä vakituisesti... tai jos lahjaks sais.

Jussi Kajala kirjoitti...

Näytät tosi kauniilta <3

Ensi viikonloppuna nähdään sitten Jennin häissä : )

m