lauantai 1. marraskuuta 2008

Viikonloppuisia puuhia

Teen tässä kovasti inventaariota maanantaista korunäyttelyä ajatellen, pyrin löytämään sopuhinnan kaikille tekemilleni, myytävänä oleville koruille ja laittamaan itselleni ylös kunkin korun tiedot mahdollisimman tarkkaan. Edelleen haluan hieman mainostaa maanantain hyväntekeväisyysmuotinäytöstä - tervetuloa itse kullekin, toivottavasti tavataan siellä! Tarkemmat tiedot edellisessä postauksessa.

Nyt sitten parit pienet söpöilyt (klikkaamalla taas suuremmiksi):

"Dimangit"


Nämä ihanuudet ovat uusin rakkauteni - tarkoitus olisi vielä tehdä näille kaveriksi riipus, mutta enpä vielä ihan ehtinyt, kun lähdin viikonlopunviettoon vanhempien luo ja otin mukaani vain neulomuksia. Lasia kullatuissa korvisrenkaissa.

"Kuori"


Tämäkin koru on ihanainen, tykästyin heti kovin! Nimeksi piti tulla sama sana englanniksi, vaan siitä kun tuli mieleen paha, monikansallinen yritys, niin pitipä laittaa sitten sama ihan kotimaisella. Matskuina simpukkaa, mv-helmiä ja lasia hopeoiduin osin.

Nyt iltapalalle ja neulomaan sohvalle takan ääreen - voi tätä rauhallisen lomailuviikonlopun ihanuutta! Toivottavasti teillä lukijoillakin on yhtä kivaa!

2 kommenttia:

kaisa kirjoitti...

Ihania koruja! Jäi vissiin kommentoimatta tuosta edellisestä, tuo Brick on tosi ihana!

Elisa kirjoitti...

Kiitos kovasti! Miekin tykkään noista keraamisista, ovat varsin söpöjä :)