keskiviikko 22. lokakuuta 2008

Helinää

Vähän helinää ja väriä korviin keskiviikkopäivän iloksi:


Ensin nappikorviksia - niitä alkaakin olla jo aikas kiitettävä määrä, eiköhän tästä valikoimasta jo jokainen löydä oman mieleisensä parin :) Ja äiti hei, kun tätä luet, niin tuossa onkin valmiina ne sun ja Jennin korvikset, saat ne vaikka heti!

Sitten tätä riippuvampaa kilkettä ja kolketta korviin


Vasemmalta oikealle:

Unelmankevyet merinovillasta pyöritellyt ystäväni Marin (Mari, päivitä! :)) tekemät palloset päätyivät koukkujen jatkeeksi ja heti tänään omiin korviini killumaan! Ihanat, harmi kyllä myös koirien mielestä - niiden tekisi mieli syödä ne suihinsa.

Liplatus-korvikset kaulakorun kaveriksi. Hopeoidut osat ja lasi aineksina.

Taas yhdet "hullupallot" isoista lasihelmistä hopeoiduin osin.

Minttulaku-korvikset suurista lasihelmistä, hopeoiduin osin tietenkin.

4 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Pitänee jonakin kauniina päivänä pyöritellä lisää noita pallosia, jotta saat jonkinmoisen kaulavitkuttimen korviksien kaveriksi.

Mie ootteelin sua täällä labrassa koko aamupäivän, kun sekoileva lankavyyhti on vihdoin saatu kesytettyä. Varsinaisesti ei hätää revontulen kanssa, mutta taidan tehdä ne lisäilyt jotenkin omalla tavalla...

Elisa kirjoitti...

Hihuu, nää korvikset on oikeesti ihan huiput! Ois pitänyt kertoo aiemmin aamulla etten voikaan tänään tulla töihin, huomenna yritän. lisäykset huiviin onnistuu kun katsoo http://home.howstuffworks.com/knitting-instructions3.htm tuolta kohdasta Make One (stitch)! Eli käytämmössä silmukat nojaa oikealle oikeassa reunassa ja vasemmalle vasemmassa :)

lettu kirjoitti...

Ihastuttavia korviksia :)
sulle olis jotain blogissani, ole hyvä !

puikOtus kirjoitti...

Blogissani on sinulle jotakin;)