maanantai 4. elokuuta 2008

Makiaa, niin kovin makiaa

Viikonlopun jäljiltä on melkoisen väsy fiilis - rapubileitä vietettiin Haminan kupeessa kauniissa maisemissa eräässä saaressa. Nyt tekee jo mieli tehdä käsitöitä, koulutöitä ja ....ihan pelkkiä töitäkin. Onneksi jotain täälläkin esiteltävää valmistui reissussa:

Pomatomus-sukat


Ilun käsinvärjäämää ohutta bambusukkalankaa miltei vyyhdillinen 2,5 mm puikoilla. Ei muistaakseni muutoksia ohjeeseen, toinen sukka on vahingossa toista pari kerrosta pidempi :) Ei haittaa - nää on tosi ihanat! Ja ohje siis Cookie:n ja löytyy Knittystä. Ei silti, miltei kaikkihan on nää jo neuloneet, mulla ohje on pyörinyt odottelemassa sopivaa lankaa jo ties kuinka kauan!

Sit tää on se varsinainen herkku, jonka vuoksi oli blogattava NYT.

Tänään postiluukusta kolahti ihanainen kirja...

...josta oli saatava hetipian jokin ihanuus aikaiseksi. Ja Gjestalin Maija-lanka muotoitui 4mm koukulla about tunnissa suloiseksi muffinssiksi, joka palvelee nyt neulatyynyn hommissa tätä askartelijaa! Aika söpö, vaikka itse sanonkin. Mitähän söpöä seuraavaksi virkkailisi?

Kivaa työviikon alkua muillekin työssä (ja koulussa kuten allekirjoittanut) puurtaville...ja miksei lomalaisillekin! :)

5 kommenttia:

Tess kirjoitti...

Kauniit sukat ja ihanainen muffinssi :) Mulla on tuo samainen kirja, josta olen toteuttanut ohjeilla apinan ja norsun. On ollut tarkoitus tehdä lisääkin amigurumeja, mutta ei ole ollut aikaa.

san kirjoitti...

Vitsit, mikä muffinsi! (on ne pomatomuksetkin hienot, mutta ne mä oon tehnyt ittekin :))

Tollanen enulatyynyhän ois aivan huippu. Vielä kun osais virkata siististi.

Elisa kirjoitti...

san: eikun virkkaamaan vaan, toi ainakin oli tosi helppo tehdä, vaikken miekään oo virkannut aikoihin :)

Satu kirjoitti...

Voi mikä muffinssi! Minäkin tahon! Kohta Kuopiossa lomailevana kysysin, että mikä lankapuoti kaupungissa oisi vierailun arvoinen? Ja saapiko sieltä jostakin Rowanin lankoja?

Elisa kirjoitti...

satu: No onhan täällä mukavia kauppoja, kauppahallin Lankamatka on kiva, ja Anttilan takana Eurokangasta vastapäätä oleileva Nappi ja Nauha taikka toiselta nimeltään Pistoz voi tarjota kivoja löytöjä. Niin ja tietysti Neuleeksi oy:sta voi jotain löytyä; se on haapaniemenkadun (menee sokkarin edestä) varrella kun mennään kohti puijonlaaksoa, intersportin ja parin kenkäkaupan ohi :) Samalla puolella kuin sokkari. Eiköhän noista jotain aluksi. En ole varma rowanin langoista, kun en ole viime aikoina sillä silmällä katsellut, mutta varmin paikka yrittää ois varmaan toi Nappi ja Nauha!