torstai 26. kesäkuuta 2008

Ruutuu, raitaa, palloo, pilkkuu, tähtee, renkait ja koiraakin.

Nytpä pläjäytänkin nähtäville useammat kuvat kerralla!
Pari päivää sitten valmistui tällaista pientä:Malli: Grumperinan Jaywalkerit - tutut varmastikin miltei kaikille ainakin, Ravelrysta ohje löytyy.
Lanka: Lorna´s laces shepherd sock, colourway Bittersweet, 50g (koko vyyhti tasan tarkkaan)
Puikot: 2,5 mm sukkikset


Muuta: Varsin mukavat tuli! Vähän piti pelätä, jotta riittääkö lanka, ja pitihän noita kärkikavennusten välikerroksia vähän vähentää, että lanka riitti. Mutta valmiiksi tulivat. Halusin ehdottomasti, että kaikki lanka menee ja että ei kuitenkaan tarvitse käyttää lisäksi muuta lankaa. Eli nilkkapituisuus ratkaisuksi - tein vain 4krs 1o 1n alkuun ja sitten 3x zigzag-kuviokerrokset, jonka jälkeen jo aloitin kantalapun teon. Tällä reseptillä lanka riitti ainakin meikäläisen 38-39 jalkaan.


Myös muuta pientä on syntynyt, myyntiin:

Hård

Onyksia, hopeoituja osia, messinkiketjua, lasia.

Krystal

Hopeoidut killuttimet fasettihiottujen vuorikristallihelmien ja hopeoitujen osien kera.

Juhannus meni varsin rauhallisissa merkeissä pihatöitä tehden, kalastellen (onneksi ei tullut nyt kalaa, ei olisi kyllä jaksanut perata), soudellen, neuloskellen ja koiria trimmaillen. Tässä pari kuvaa meidän juhannuksesta Pohjois-Savossa:

Uimista, saunomista, pihassa ja rannassa puuhailua siis...aika koirapainotteisia kuvia, mutta onhan ne sentäs söpöjä :) Ja huomatkaa Napin übersöpö veneilyliivi!!

Menin tuossa pari päivää sitten Tiimariin ostamaan printtipaperia ja rintarossin osia....en ostanut niitä, mutta kaikenlaista tooooosi hyödyllistä tarttui matkaan...mm. nämä:


Tiedossa täällä siis korttiaskartelua jahka sopiva kortinsaaja tulee näköpiiriin. Sieviä nauhoja, lehtiä ja käsintehtyä paperia. Ah. Ja juuttinarua korujen pakkailuun. Hankin mie magneettejakin, vaan eivät päässeet kuvaan.

Tämä on tältä päivältä - pieni vihreä koppis Hietasalon saaressa. Oltiin viettämässä tyky-päivää siellä työporukalla, ja on muutes paikat vähän kipeinä ja olo aika rättipoikkiväsy, kun on lähemmäs 20 km soudeltu kirkkoveneellä edestakaisin. Huh. Eli nyt meen moikkaamaan Nukkumattia - voin kertoo teiltäkin terkkuja.

Ai niin ja viimeisetkin halukkaat - osallistukaa arvontaan jos ehditte :)

3 kommenttia:

Anni kirjoitti...

Ihanan väriset Jaywalkerit! Kesäinen tollaisena lyhytvartisena :)

san kirjoitti...

Jaywalkerit on mun ehdottomat lempparit, ainakin just nyt :) Kiva värikin!

Elisa kirjoitti...

Kiitos paljon kannustuksesta :) Miekin tykkään näistä lyhytvartisista, vilpoisat ja silti varpaat pysyy lämpiminä, loistavaa!