tiistai 17. kesäkuuta 2008

My baby weighs in at 125!

Jep, mie vihdoin tein sen. Kolmiohuivin ohuesta langasta. Muistan tehneeni kerran äidilleni keltaisen mohair-fifin, mutta lasketaanko sitä varsinaiseksi kolmiohuiviksi?

Tämä ainakin lasketaan.


Malli: Aquila
Lanka: 100 % silkki 125g , väri Dark Lavender Colourmartilta
(kartiolla 150g eikä hinta huimannut päätä)

Puikot: 4mm pyöröt


Rrrakastan tätä ihanaa huiviani! Se on silkkinen, se on lämpöinen, pehmoinen ja kaikin puolin mahtava. Osasin tehdä sen, ja siitä tuli hienompi kuin toivoinkaan. Luulin, että huivista tulee pieni, kun en jaksanut kovin kauaa neuloa ekaa kaaviota...mutta toisin kävi! Siitä tulikin tosi iso, eikä tahtonut mahtua kuvattavaksi edes keittiön pöydälle.

Näääääin iso se on!


Mainitsinko jo, että olen tosi ylpeä aikaansaannoksestani? ;) Kerta kiellon päälle - kyllä mie olen! Ja tänään tuli paketissa (jonka pojat kylläkin olivat avuliaasti jo avanneet ja tuhonneet ennen kuin ehdin kotiin) nämä kaunokaiset, jotka pääsivät heti käyttöön pestyäni yhden villasukkaparini.Kiitos Liina sinulle ja miehellesi, ihanat on plokit!

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onpas upea huivi! Syystäkin olet ylpeä siitä. Ja ihanat nuo succaplokit.. Pitäisiköhän minunkin tilata...

-merja-

Liina kirjoitti...

Kaunis huivi! Ja kiitos ploccikehuista T: Liinan mies :)

kio kirjoitti...

tosi upea huivi! oliko niin että lankojen hinta on se mitä ne ilmoittaa eli sis. postituskulut suomeen?

Elisa kirjoitti...

Merja: Kiitos kehuista! Ja kyllä, kaikki tarttee sukkaplokkeja :)

Liina & Liinan mies: Kiitos kaunis! :)

kio: Kyllä vain! Tällä tavoin lunttasin colourmartin sivuilta: "All our prices include the postage to any location worldwide, via Royal Mail Small Packet Airmail (outside UK). This service targets to deliver within 5 working days overseas and we find they normally manage that."!!!

Arteeni (Sia) kirjoitti...

Hieno huivi ja aivan ihanan värinen! Tekisipä itsenikin mieli silkkihuivia!! Onnittelut hienosta suorituksesta ja tosi kiva että ohje oli sujuva!

Anni kirjoitti...

oooi. Aivan mielettömän ihana!

Oliko vaikea neulottava/ osaisinko? ;)

Elisa kirjoitti...

anni - osaisit kyllä neuloa, kannattaa vaan tarkastaa ne kaaviot aina ennen kuin neuloo, silloin ainakin kun mie ohjeen tulostin, oli kaaviossa 2 jotain kummaa häikkää. Ehkä se on jo muutettu. Mut jep, eipä ole vaikeaa, ja mallikuvion oppii kyllä ulkoa!

Kaisa kirjoitti...

Upea huivi!