sunnuntai 4. toukokuuta 2008

Väsynyt vapun juhlija

Terveisiä vaan Helsingistä! Yllä tunnelmia vappupäivältä Ullikselta, silliksellähän siellä oltiin, vaikken silliä syönytkään. J söi minunkin edestä :) Hauska vappu, tavattiin paljon kavereita, keli oli hyvä ja piknikruoka namia. Käytiin reissulla myös loistavaa opiskelijateatteria katsastamassa, lenkkeiltiin aurinkoisen Lauttasaaren rannoilla ja bongailtiin lintuja, katseltiin Suomi-Saksa-peliä, syötiin hyvin ystävän syntymäpäivän merkeissä, katseltiin huonoa leffaa (miksiköhän se oli filmtownin top20-listalla) ja yleisesti vaan chillailtiin ja nautittiin keväästä. Toki myös näytin tasaisesti vihaisen luonteeni tälläkin reissulla, mutta ei siitä sen enempää ;)

Sit mulla lähti ehkä vähän lapasesta kun tarjouksessa oli kaikkea ihanaa:


Mutta huomio! Mulla on kaikelle selitys :) Eli vivaldeista tulee pitkähihainen henkäyksenohut mohairvillapusero, ei ehkä ohuudestaan huolimatta tule puikoille heti näin kuumilla keleillä ainakaan. Floricat huiviin. Bambuista pipa kevät-/syksypäähän. Menitasta lisää sitä samaa 2,5€/100g mohairia, josta kyhäsin jo feather&fan-huivin. Pehmeää kuin mikä! Vielä sitä jäi sinne :) Ja malibua 8€/600g (ryöstö!! ;)) Novitan tehtaanmyymälästä kesäpaitaan, joka hyppäilee puikoille, kun saan tuon tyhmän coachellan tehtyä. Coachellahan valmistui jo tänään junassa, mutta miun oli pakko purkaa se miltei alkutekijöihinsä, kun huomasin, miten kamalalta ne bust shapingit näytti. Ärp. Kokeilin kyllä jo aiemmin päälle ja arvelin et kyl tää tästä, mutta ei sittenkään. Ei tulis pidettyä jos en purkais ja tekis uudelleen. Tosin onneksi toi on tosi nopsaa neulottavaa ja malibu tuntuu hyvälle puikoilla. Kun nopsaan neuloo sileää niin se jotenkin raksuu, nautinnollista suorastaan.

Äsken tein monet korujutut valmiiksi kun tulin kotio, tässä yksi niistä, myydähän tämän voisi.

"Helähdys"
Lasia, mv-helmiä, hopeoituja osia, runsaudensarvi :)
Ja korviksia kavereiksi, tosi simppeleitä."Kuusikko"
Viinilasien merkkaukseen, kuutta eri väriä, tällainen setti jota muutamat on kyselleet. Teen tässä jossain vaiheessa erilaisia. Väreinä tässä punainen, lila, kirkas, kulta/keltainen ja vaalean- sekä tummanvihreä.


"Ruusunen"
Hopeaa, lasihelmiä, somat pienet nöttöset! Niille on kaveriksi simppeli kaulaketju, en tässä nyt malttanut ihan kaikesta ottaa kuvia...

Nyt sitä epäonnen coachellaa tikuttamaan!!! Iloista viikonalkua!

2 kommenttia:

Anni kirjoitti...

Coachella on yllättävän ärsyttävä tikutettava ollakseen niin simppeli paita. Mulla se jumittaa nyt jossain navan paikkeilla kun en oo ihan varma istuvuudesta enkä halua joutua purkamaa :D

Elisa kirjoitti...

Jep, mie olen _taas_ menossa tuossa navan paikkeilla, eikä se vieläkään kyllä istu...sillä ois pitänyt tehdä S-koko eikä luulla itseään suuremmaksi kuin onkaan...mutta ainakin ne kamalat tissilevennyslörpsäkkeet on nyt poissa :)