perjantai 18. huhtikuuta 2008

Mustikkaista - Blueberries

Alkuun pahoittelen sitä, että vaikka blogini on oikeastaan neuleblogi, ei neuleita juuri ole näkynyt. Syy on yhtäkkinen hurahtaminen koruihin, ja tietenkin se, että neuleet nyt vaan syntyy hitaammin. Eli neulomista täällä kyllä tapahtuu, uskokaapa pois :)

Toinen asia, jonka haluan sanoa, on se, että en aio pahoitella korujeni rouheaa lookkia. Eli vaikka niissä näkyy nirhaisuja, vaikka lenkit eivät ole ympyräisiä ja täydellisiä ja lopputulemat saattavat miellyttää vain omaa silmääni, ovat ne silti minun hengentuotteitani ja ne näyttävät minulta. En ole itsekään pikkusievä, huoliteltu ja "kuin kaupasta ostettu", eli olkoot nämä nyt minun kuvajaiseni. Toivottavasti kuitenkin nautitte koruista, kertokaa toki kommentteihin jos näin sattuisi käymään!

Aloitetaan. Nyt onkin paljon kuvatuksia.


"Mustikat" - "Blueberries"
Äitienpäivää varten kokeilua. Mv-helmiä, hopeoituja osia. Tykkäilen kovasti, simppeliä ja kivaa.
MYYTY


"Turquoise"
Samaista päivää varten mietintää ja kokeiluja; turkoosinugetteja, Balin hopeaa ja hopeoidut osat. Samanlainen riipus on olemassa, mutta en kuvannut sitä vielä.


"Jää" - "Ice/Stay"
Jälleen samaiseen tarkoitukseen korvikset ja riipus
Fasettihiottuja 12mm lasihelmiä, hopeoituja osia ja Balin hopeaa.

Ystävä-settiin tein korvikset, katsotaas ovatko saajansa mieleen. Samoja osia kuin aiemmin esitellyssä "Ystävä"-kaulakorussa, sterlinghopeisissa korvispohjissa.

"Kesätrio" = "Summer trio"
Triojätskiä muistuttavat herkku-mv-helmet hopeoitujen osien kera, hirmu pirteät ja hauskat.
Myyntiin vai itselle...hmm...
____________________________________________________________________

Seuraavaksi koira-asiaa sekä niin paljon koirankarvoja, että allergiset kavahtakoot - tämä voi ruudun välitykselläkin aiheuttaa oireita ;)

Urkki-poika kävi siis tänään trimmissä, ja siitähän tuli ihan iso mies! Katsokaa vaikka:

Urho ennen:

Urho jälkeen:

...Urho eestä, Urho takaa, Urho seisoo, Urho makaa. Ups, tulipa paljon kuvia yhdestä hauvasta :) Mutta kun siitä tuli niin komea!

Laitetaan tasoitukseksi yksi kuva meidän vanhemmasta nuoresta herrasta:

Nappi kesäturkissa

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ei ihme, että olet hurahtanut, kauniita ovat korusi. Niissä on kiva fiilis. Myös Urkki on kuvissa ihana - sekä ennen että jälkeen. :)

Elisa kirjoitti...

Kiitos!!! Urkki on varsinainen sydäntenvalloittaja!