keskiviikko 19. maaliskuuta 2008

Standing in the river

Sukat pitkästä aikaa - ne kun ei niin karmeasti minnuu yleensä houkuttele nuo sukkaset...tai oikeestaan ongelma on tarjonnan runsaus...ois niin paljon ihania toteutettavia ja mulla niin vähän omistuksessa sopivan kokoisia sukkapuikkoja...

Malli / Pattern: Breeze
Lanka / Yarn: Lorna´s laces shepherd sock colourway "River", ~40g
Puikot / Needles: 3mm muovisukkapuikot, 3mm dpns

Nää sukathan syntyi, kun halusin vihdoin saada shepherd sockin puikoille, mutta sitä oli vain yksi vyyhti eli 50g. Eli piti löytää kiva malli ohuelle langalle ja lyhyellä varrella...oisinhan toki voinut muokata malleja, mutta sit silmään osui Breeze. Nää on ihanaiset! Ja lämmittää mukavasti miun viluvarpaita, enpä ole tässä kotona töpötellessä (ja jo työmatkalla pyöräillessäkin tänään) kaivannut varsia ko. sukkiin :) Tykkään kovin - tosin tietysti yksivärisellä langalla ois saanut kivemmin tuon kuvion esille. Mut kun mie haluan aina saada kaiken heti nyt tällä paikalla eli sekä käyttää langan että neuloa juuri tuon mallin. Sekoitin sit molemmat samaan soppaan.

These socks were made because I had only one skein of this yarn, and I wanted to find a pattern that was short enough. These are great - they warm my chilly toes enough both at home and today already on the way to work on my bike. Of course a yarn with only one colour would´ve brought out the nice ladder lace in the pattern better, but hey, I wanted to use the shepherd sock yarn and also knit breeze....so I had to save some time and mix these two aims ;)
_____________________________________________________________________________________


Sit haluun hehkuttaa miten ihania ystäviä mulla on - järkättiin nimittäin mun ja ystäväni P:n yhteiset synttäripippalot viime lauantaina, ja siellä oli ihanaa kinuskikakkuakin (muiden herkkujen ohella), jonka T teki ja joka maistui taivaalliselle... koristelut tuli vähän kiireessä kun meillä muilla valui jo kuola suusta kun teki mieli maistaa kakkua....54 viittaa siihen, että yhteensä P:n kaa täytettiin 54v :)

My friends are great! They organized a b-day party for me and my friend and along with other delicious things, we had some heavenly cake :)Sain myös oman auton...

I also got my own car that night...

Ei kommentteja: