sunnuntai 24. helmikuuta 2008

Juhlan jälkeen - After the party

Hyvät bileet! Illallinen ja ohjelma hieno, ihmiset kauniita ja komeita, jatkot rempseät ja vauhdikkaat, ainoana haittapuolena sammuneet kurssikaverit, joita piti koittaa saada kuntoon ennen kuin lähti aamulla kotia kohti. Niin ja se pakollinen riitelytuokio poikaystävän kanssa, mutta hei, se meni ohi pian ja juhlat oli kokonaisuudessaan tosi kivat kun ei huomioida noita pikku kupruja :)
It was a good party! Great dinner and entertainment, people were beautiful, the afterparty was good fun. The only downside was the passed out friends that I had to take care of before going home this morning. Oh and also the small argument me and J had, but that was really nothing.

J toi mulle jo ennen juhlia kimpun tulppaaneita tuottamaan juhlatunnelmaa, ovat ihania!
J brought me some tulips to get me in the party mode - love them!


Tää yks hauska juttu on kans pakko kertoa - J kun teki mulle yksi joulu tällaisen vihaisuusbarometrin (takana lukee "käytettävä varoen" ;)). Eli ideana pyörittää aamulla barometrin nuolta ja katsoa, mille sektorille nuoli osuu, ja sen mukaan sit päivän mieliala määräytyy. Eilen ennen juhlaa nuoli osui "möts"-sektorille, jossa tyttöpupu mojauttaa nyrkillä poikapupua. Vältin onneksi mötsäyttelemisen, pienellä sanaharkalla tanssilattialla selvittiin :)

This is the anger-barometer :) J gave it to me some years ago. You´re supposed to turn the arrow each morning and then see where it stopped - the sectors have different moods for me, and yesterday morning I spinned the arrow and it stopped at the sector where a female bunny hits a male bunny. Oh well :) Luckily I didn´t hit J yesterday ;)

Vihdoin ja viimein myös mekko valmistui ja tässä siitä vähän kuvatuksia:
The dress was finally finished and here some not-so-clear pics of it:


Nuo on kyllä aikas epäselviä, olisi pitänyt ottaa parempia ihan koko puvusta, tuossa ei näy se kaunis puvun takaosa kunnolla - pitänee pukea se uudelleen päälle tässä jahka ehtii ja kuvata. Laukkukin pitää kuvata ihan erikseen, noissa kuvissa se vain sulautuu mekkokankaaseen. Olkaimet onnistui varsin mukavasti, ja vyötärölle laitoin punaisen satiininauhan koristeeksi. Ohje mekkoon siis Suuri Käsityölehti 1/07.

Korut on J:n brittiystävän tekemiä, vuorikristallia ja hopeaa hänen kertomansa mukaan. Tykkään niistä tosi
paljon!


I still have to take pics of the whole dress, and also the bag I made. I quite liked the dress, and it was good to party in. The jewelry are made by a friend of J´s - silver and mountain crystal (?)....aka quartz.Kampaus oli myös mielestäni onnistunut - kurssikaverini siskon ystävä teki sen, ja kampaus kesti melko hyvin juhlan humussa :)

The hairdo was also a success in my opinion - my course mate´s sister´s friend did it and it lasted quite well during the whole of the party!


Tässä vielä jatkoilufiilistä:
I leave you guys with some action from the afterparty:

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Terveiset pehmeästä blogista. Kävin blogisi hakutoiminnolla katsomassa Napin ja Urkin kuvia. On mukavaa, kun on omat blogikoirat... :)

Elisa kirjoitti...

Kiitos terkuista :) Nape ja Urkki on kyllä ihanaisia neulomiskavereita - käpertyvät aina syliin tai selkää lämmittämään kun illalla neuloksii!

Liina kirjoitti...

vierailen eka kertaa blogissasi. tuo palmikkomekko on aivan ihana ja värjäämäsi langat myös! :)

Elisa kirjoitti...

Kiitos liina! Mie vierailen blogissasi puolestani aina, kun päivität :)