keskiviikko 2. tammikuuta 2008

After eight before eight

Vietän tässä ihanaa hetkeä itseni, neuleen, koirien ja after eightien parissa ennen kuin lähden spinningiin (lue: nollaamaan after eightit)... Tänään mulla onkin paljon ajatuksia ja löysin kuviakin, joita voin esitellä :) Ensin jotain, joka on puikoilla tällä hetkellä...mikä mahtaisi olla?
Seuraavaksi esittelyyn blogikoirat Nappi (se mustempi) ja Urho (se vaaleampi) talvitamineissaan, jotka niille ompelin/neuloin...huomaa päättelemättömät langat Napin villapaidassa (muunnellulla ohjeella, eihän Nappi suinkaan ole terrieri :))..nyt ovat pääteltyinä jo ja paitakin on ollut pesun jälkeen käytössä paremman kokoisena. Napin paita on harmaata seiskaveikkaa ja Urkin viitta/takki tms on Eurokankaan ihanaista miehistä autofleeceä kilokopasta :)
Sitten vähän vauvajuttuja, jotka valmistuivat jo aiemmin syksyllä ihanaiselle kummitytölleni (nyt ~4 kk)..eli pikkuisen töppöset jostain lankavarastoista löytyneestä langasta (ehkä jotain novitan vauvalankaa) tällä ohjeella, ja lisäksi tuo novitan woolista väkerretty tutuksi tullut myssy ihanaisilla pistoz-kaupasta ostetuilla nallenapeilla :)

Niin ja hahtuvaiset pökät ohjeella jotka tuli hahtuvan mukana...


Sain muuten valmiiksi sen joululahjahuivin poikaystävän siskolle, hieman myöhässä mutta kuten K itse totesi, joulua riittää onneksi loppiaiseen saakka! Toivottavasti lämmittää siellä ulkomailla!!! <3>Ja sitten jotain vanhaa....ehkä sinistäkin häivähdys :) Molly´s headband novitan tennesseestä, Pumpulihuivi valkoisesta Topp Mohairista, Novitan tennesseestä vaaleanpunainen ylireipas kesätoppi joka oikeesti on ihana päällä täältä, ylijääneestä tennesseestä ja seiskaveikasta kukkapipo, kukka täältä ja pipo mukaillen cousteauta. Ruskeavalkoraidallinen pipo tuli poikaystävälle pukinkonttiin aiemmin esitellyn ruskean basketweave-kaulaliinan kanssa, se on samaista lankaa jonka nimeä en muista mutta kerron kyllä jahka muistan, ja malli on Tychus, ihana tehdä muuten! Neulatyyny syntyi tarpeeseen ja muuttui heti piikikkääksi, ohje täältä. Kangas eurokankaasta, nappi pistoz-liikkeestä.

Tämän kaiken lisäksi vielä jotain ihanuutta...äiti kun sai viime jouluna jo lahjaksi nukkekodin, tuollaisen ihanan kartanomallin, vaaleanpunaiseksi maalatun, mutta vasta tänä jouluna me se koottiin kun ollaan arvottu, että laitetaanko tapetit ennen vai jälkeen kokoamisen. Todettiin, että liian vaikea etukäteen, kun ei osaa katsoa, minkä huoneen haluaisi miksikin...sormet ihan syyhyää päästä askartelemaan tuonne kaikkea ihanaa!

...ja lankaihanuutta myös...tuossa möllöttää vihervaaran ainekset, mutta voi surku kun pitäisi ensin ommella kandijuhlamekko ennen kuin annan itselleni luvan tehdä tuon ihanaisen villapaidan...hmmmh. Argh.

Ja klikkailin sitten itseni tänne...ja sieltä osastolle Lorna´s laces---shepherd sock---bittersweet---köp nu!----river---köp nu! :) Ja nyt minulle on tulossa ihkaomaksi kaksi vyyhtiä ihanaista shepherd sockia iiiiiihania värejä ruotsista...voitte arvata, että olen täpinöissäni...

Enköhän nyt lähde sinne spinnaamaan...ei lankaa vaan reisiäni :)

Ei kommentteja: