lauantai 22. joulukuuta 2007

Vielä ennen kuin kirmaan joululomille, laitan tänne parit kuvat syksyn mittaan valmistuneista töistä...toivottavasti niistä joku saa hauskan idean tai ainakin hyvän mielen!

Vasemmalla meidän Urho-poika vetää sikeitä äidille tekemäni mohairhuivin päällä...lanka Topp Mohair, kuvio Omppu-huivista.

Alempana samainen huivi venytettynä oikeisiin mittoihinsa ja menossa äidille.
Tuo myssy tuossa oli ihanaista mohair-lankaa, jonka kummitytön äiti toi ja kertoi, että myssy olisi saatava...ohje oli täältä, mutta melkoisen isohan tuosta tuli, meikäläisen päähän sopiva ;)

Urkki tuhoaa sitten samaista myssyä jo seuraavassa kuvassa...

Alempana kuvakavalkadissa ovat marjapuuronväriset Nukkumaijan unisukat Maija-langasta mummolle ja vihreänä Kerttu-mummolle Kerttu-sukat! Maija-lankaa nekin.
Poikaystävän perheen pukinkonttiin päätyivät kaulaliinat, jotka roikkuvat koirien aidan päällä :) ...ensimmäinen Novitan Fiestaa, toinen Novitan Mamboa ja viimeinen jotain pehmeää ja ihanaa ruskeaa lankaa jonka nimeä en nyt muista (enkä jaksa etsiä), muihin ohje omasta päästä mutta kolmannen ohje on Basketweave scarf knitting dailysta.
Yksi kaulaliinoista on vielä kesken, menee poikaystävän siskolle...tämän varmaan käy sitten täältä kurkkaamassa täältä netistä jouluna, hyvää joulua siis sinne! Saat tämän jahka olen hitailla pikku näpeilläni saanut valmiiksi!

Novitan Rose mohairiahan on lanka ja käytin sopivan levyisenä erästä kuviota, jonka simply knitting-lehdestä löysin. Voin sen toki kertoakin jos jotakuta kiinnostaa, nimi on zig zag lace.


Tässä puolestaan vilkuttelee kummitytölle menevä Kate-kissa, jolle tosin saa antaa ihan oman nimen oman halun mukaan :) Sovelsin vähän ohjetta ja laitoin kisulle kaulaliinan sekä hännän, muutenhan kisu olisi ihan kaljupyllyinen... Lanka Novita wool kolmessa eri värissä sekä kaulaliina Garnstudion Drops silke-tweed, ihanan pehmeä (mutta kallis) lanka! Nenässä sama lanka kuin kaulaliinassa, silmät taiteilin (vauvaturvallisesti) karhulangasta.

Tämä tästä postauksesta, joka ensimmäinen varsinainen, nyt lähden lomille ja sen jälkeen laitan paaaaljon lisää kaikkea alkuinnostuksessani muiden katseltavaksi!

Iloista ja rauhallista joulunaikaa!

3 kommenttia:

Palaga kirjoitti...

Sydänlämpöiset joulutoivotukset!

Jussi Kajala kirjoitti...

Heipsat!

Ollaan täällä ihmetelty miten upeita kaulahuiveja olet näpertänyt! Ihan mielettömiä kun kaikissa erilainen neulos ja langat tosi kauniin värisiä. Innolla odotan punaista kaulaliinaani, tulee nimittäin tarpeeseen kun ei oo Englannin keleihin sopivaa ollut!

Halipusi
K

Elisa kirjoitti...

Kiitokset jouluntoivotuksista :)

Kauhea himo olisi tehdä jotain käsitöitä mutta himppu kun pitää olla töissä...