torstai 16. heinäkuuta 2009

Kesäisen viikonlopun kuvasatoa


Tosiaan, tiedossa varsinainen kuvapläjäys edelliseltä viikonlopulta, jonka vietimme Maaningan kauniissa maisemissa mökkeillen ja agiliitäen. Mökkiä ei ollut hoidettu ihan hetkeen, joten tilanne oli aika lohduton ennen kuin mitään tehtiin vellovalle heinämerelle ja joka paikasta puskeville rikkaruohoille.


Onneksi konstit on keksitty, ja kävimme heti tuumasta toimeen koko porukalla...Nappi halusi väistämättä ajaa ruohoa isän kanssa, yritti kovasti itse kiivetä ajoleikkurin kyytiin, mutta lopulta reppana oli nostettava mukaan.Urkkia otti lievästi päähän, kun sen piti olla hihnassa kiinni ruohonleikkuun ajan:Nappi puolestaan seurasi tilannetta tavallisen nohevana, kieli suusta ulkona. J:n mielestä pojat näyttää siltä, kuin niillä ois yhteinen bändi, Positive-yhtye...laulaja Urkki Aaron ja Nappi, se tummiin pukeutuva ja vähän hidasälyinen basisti...Mökin takana kasvoi päivänkakkaroita,viereisissä puskissa oli taas tällaisia hassuja höttökukkia,jotka näyttävät ennen täyteen kukkaan puhkeamistaan tältä:Niitty oli myös täynnä jos jonkinlaista flooraa ja faunaa...ikävä kyllä ei tullut otettua kuvaa pikkuisesta sammakosta ja päästäisestä, jota Nappi tosin himppasen riepotteli...kun meni tältä basistinalulta kysymään että mitäs puuhaat, niin poikahan oli olevinaan hyvinkin viaton - suupielestä roikkuva pikku päästäisen häntä paljasti hirmuteon.Ruusut kukkivat päätä pahkaa,ja kuunliljapenkki oli nokkosia täynnään.Liljoissa vieraili siivekkäitä pikkukavereita:


Käytiin me myös agikentällä lauantaina näyttäytymässä, tosin tuloksella 2 x hyl, ei tainnut ihan helteessä oma pää toimia, kun niin olin huolimaton! Kivaa oli silti taas vähän päästä radalle Urkki-Aaronin kanssa.


Agilityn jälkeen päästiin puunkaatohommiin ja meikäläinen kirveenvarteen halkoja hakkaamaan...enpä ollut hetkeen ko. hommaa harrastanut, niin tunsin sen kyllä seuraavana päivänä käsissäni.Ihana Kaisa kun tuumasi, että tästä tulee muotiblogi, niin päivän asusta tietoja siis ;)


Isoisän vanhat Oshkosh-haalarit kokoa kaksimetrinen mies, USA:sta

Kumisaappaat pahasti reikäiset, R-M Ratian suunnittelemat ja vihreät, Andiamosta

Lippalakki eurolla, Jim&Jillistä vuosien takaa

Violetti pitkähihainen paita, Henkkamaukalta niinikään miltei kymmenen vuoden takaaToki lepoakin tarvittiin kovan aherruksen päälle:Mökin liepeiltä, ruohon ja saniaisten peitosta löytyi taianomaisia paikkoja...Parin päivän aikana saatiin paljon aikaiseksi, kun porukalla puuhattiin, ja lähtiessä mökille jäi näin mukava näky:Iloista viikonloppua kaikille! Lupaan vähän neuloskella jotain eteenpäin vkonlopun aikana :)

2 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

heh, mökkimuotia parhaimmillaan :)

Elisa kirjoitti...

eiks ookin :) Unohdin mainita, että rukkaset oli toki myös ukin vanhat, varmaan kymmeniä vuosia nurkissa lojuneet ja kovettuneet. Ihanat.